Stefanović: Đilas želi bankrot grada 1Foto: Medija centar

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas, povodom najave Dragan Đilasa da će se kandidovati za gradonačelnika, da Đilas želi da otera Beograđane u stečaj i grad u bankrot.

Sefanović kaže, u pisanoj izjavi, da se Đilas vraća u politiku iz kojen nikad nije ni izlazio sa novom briljantnom idejom da garantuje za projekte svojom imovinom, „baš kao što je garantovao za Demokratsku stranku (DS) i oterao je u stečaj“.

Prema rečima Stefanovića, Đilasove kompanije su, u vreme dok je upravljao Beogradom, imale promet od preko 19 milijardi dinara, „što nije pošlo za rukom nijednom drugom tajkunu u Srbiji“.

Tom imovinom građana Srbije, koju je stekao na vlasti, Đilas bi da garantuje za Beograd i dovede ga do bankrota, kaže Stefanović.

Pošto nije uspeo da upravlja DS, već ju je oterao u stečaj, danas bi Đilas sa Šapićem da otera u stečaj Beograđane, i da nastavi put kojim je zadužio Beograd za milijardu i dvesta miliona evra, koliko je iznosio dug glavnog grada kada su otišli sa vlasti, kaže Stefanović.

Stefanović kaže da je potpuno siguran da građani Beograda ne žele povratak na staro, „ne žele povratak u period kada im nije nuđena bilo kakva budućnost“, prenosi Informativna služba SNS u saopštenju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari