Stefanović: Glavni cilj Prištine proterivanje Srba sa Kosova

Ostavite komentar


  1. Vi pravite kao da je politicki, necete Kosovo u Interpol zbog jedinog razloga, plasite da se ne nadje vise od 80% Srpske vlasti u Unterpolovim listama, Kosovo ima dovoljno dokaza za ove ljude koje su ubijale u Kosovo ali sada ne moze da predlozi u Interpol protiv njih, ali kad bude videcete svi ce da budu u tu listu pa kao sto je Haradinaj imao problema i vi cete imati iste probleme kad kazem vi mislim na sve one koje imaju krv u rukama. Ja verujem da narod Srbije ne brani takve ljude da budu ispitane ako su krivi da idu i zatvor ako ne neka ih puste.

  2. „Pa ne može tako jednim potezom da se od Interpola napravi politička organizacija. Nije to, recimo, neki ‘drug član’, pa da jednim potezom tj.plagijatom od njega napravite doktora. Ili da od gomile propalih keramičara, konduktera, frizera, jednim pokretom napravite ministre. Pa jednim poligrafskim potezom od nekih radojičića napravite patriote. Aj’te, molim vas, zaista sam kivan.“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.