Stefanović: Istraživanje Faktor plus-a nije u liniji sa istinom, SNS više nema većinu u Srbiji 1Foto: Beta/ Branislav Božić

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović za Danas kaže da agencija „Faktor plus prezentuje istraživanja druge, dvorske, agencije, tako da nije relevantno niti u liniji sa istinom”.

Rejting naprednjaka i socijalista je nepromenjen, podrška SSP Dragana Đilasa blago raste, izborni cenzus od tri odsto prošli bi još DJB i koalicija DSS-POKS, pokazuje najnovije istraživanje javnog mnjenja agencije Faktor plus, objavljeno u dnevnom listu Blic.

Na pitanje za koga biste glasali kada bi se parlamentarni izbori održali u nedelju, 58 odsto ispitanika je odgovorilo za listu SNS – Aleksandar Vučić, za SPS je 9,3 odsto, a za SSP Dragana Đilasa je 5,1 odsto.

Upitan da prokomentariše nalaze koji pokazuju da SSP blago raste, Stefanović navodi da istraživanje služi za obeshrabrivanje ljudi.

– Relevantna istraživanja koja radimo, kao i Demostatovo, pokazuju da SNS više nema većinu u Srbiji kod ljudi koji bi izašli na izbore, a u Beogradu je njihov rezultat još niži – ukazuje Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari