Stefanović: Ne odgovaram više na pitanja o Krušiku

Ostavite komentar


  1. Vi ste u obavezi da odgovarate na pitanja i dokaze u aferi „Krusik“ dokle god ste na plati gradjana Srbije Dr Srefanovicu ! Ne znam da li je to vama jasno ?

  2. Bice vremena jednog dana samo obrnuto.znas kad posaljes muriju da izbacuje iz stanova stare i bolesne e tako se vraca.

  3. Uzgred, ako nisi shvatio, da razjasnimo. Mi (gradjani na koje si zaboravio) ti dajemo platu, kancelariju, grejemo te, placamo ti gorivo, mobilni… Kako to mislis neces vise da nam objasnjavas, glupi smo, retardirani, ne mozemo da shvatino? Sram te bilo.

    1. Ne reče i da ga HRANIMO, što je najgore, rani pceto da te ujede. Pevuckaće jedno dana i te kako, Krušik će posle ovoga otići u likvidacuju, živi buili pa videli, dugaovanja kupaca u su preko 7,5 milona evra koje već više od godinu dana ne mogu da naplate a država ih drži i plaća plate koje oni jesu zaradili ali firma nema finansijske rezultate krivotvorenjem tog rukovodstva.

  4. Sto bi rekla moja pokojna baba Sofija: „prco se usprcio“. Alaj se primio na sadrzaj sile, oruzija, policije…da je poverovao da je nesreca sam sila neupitna i neoboriva. Pricaces i neces prestati da pricas kad dodje vreme, a dolazi puno brze nego ocekujes

  5. Ne odgovara na pitanja o Krusiku, ali morace da odgovara kada se bude uspostavio narodni sud. Tada ce svakako morati dobro da se seti svega.

  6. Ima do odgovarš kod specijalnog tužoioca. Prvo gde ti je indeks. Tapkao si karte ispred Sava centra zajedno sa Kokezom pa zaradili milione. Ima bre da gulite zatvor do kraja života i još malo posle.

  7. Jedino to nisi slagao-plagirao, dok je Vucic na vlasti nista ti niko nemoze, al i tome ce doci kraj, ne sekiram se tata je dovoljno obezbedio da zbrises na vreme , kad brod pocne da tone

  8. Izaći ćeš pred lice pravde i ti i tvoj otac, jedan i drugi, Mali i veliki, neće proći dugo.

  9. Po ko zna koji put.
    Zemlja kupac naoružanja mora da potpiše izjavu gde će se oružje koristiti. Na osnovu toga se dobija dozvola UN za kupoprodaju.
    Ako su iz UAE jednom „prevarili“ Srbiju pa vladajući režim „nije znao“ gde će roba završiti, zašto su drugi put prodavali? Zar im nije bilo ni malo sumnjivo da UAE kupuju kalibar municije i mina koja ne mogu da koriste sa svojim oružjem?
    Ako je Ukrajina „dozvoljeni“ krajnji korisnik zašto im onda nisu prodavali Bugari koji na skladištima imaju dovoljno sredstava iz vremena Varšavskog pakta ili Rumuni i Poljaci? Drugim rečima naš režim se dogovorio sa Ukrajincima pa provukli kupoprodaju preko svojih privatnih firmi u UAE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.