Stefanović pisao zvaničnicima Interpola, tražio da ne prime Kosovo u članstvo

Ostavite komentar


  1. Sve zahteve prištinskih političara za članstvom u svetske institucije treba onemogućavati i sprečavati jer niti su država niti imaju pravo na to

    1. Gospođo, Vi kažete kako treba sprečiti sve zahteve prištinskih političara za članstvo u bilo koju svetsku instituciju. Zar tzv Kosovo nije član svetske banke, FIFA, UEFA, međunarodnog Olimpiskog komiteta i mnogih drugih svetskih institucija? Zašto država Srbija nije tada pokušala to da spreči? Drastičan primer je, kada je bilo glasanje za prijem tzv Kosova u međunarodni Olimpijski komitet! Tada je Španija glasala protiv, a Srbija na čelu sa tadašnjim predsednikom Olimpijskog komiteta Vlade Divcom bila suzdržana?! Zar mislite da je Srbija na čelu sa Divcem glasala kako je glasala, bez diktata iz BG-a? Španija glasala protiv, a Srbija uzdržana?!

  2. Gospodo, nije trazio da ih ne prime, vec da njihov zahtev ne uvrste u dnevni red. Toliko.

  3. Kaže @MilijanaLakic kako sve zahteve prištinskih političara za članstvom u svetske institucije, treba sprečiti. Zar tzv Kosovo nije član svetske banke, FIFA, UEFA, OI komiteta i mnogih drugih svetskih institucija? Zašto tada država Srbija nije reagovala i sprečila njihovo primanje? Najdrastičniji primer je bio, kada se glasalo da tzv Kosovo bude primljeno u OI komitet. Španija je glasala protiv, a Srbija je na čelu sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divcom, bila suzdržana! Zar mislite da je Divac glasao kako je glasao slučajno, a ne po direktivi vlasti iz BG-a? PS čudi me, a možda i ne, jer od ove vlasti me ništa ne čudi, zašto se više ne postavlja pitanje oko formiranja vojske tzv Kosova, zar nisu onomad u borbenim uniformama paradirali po južnoj srpskoj Pokrajini ili to više nije problem za PRVOROĐENOG IMPERATORA SRBIJE Vučica?

  4. Bas fino komsije, kako Vi zelite.
    Al nemojte posle ono ´´molimo Vas ko Boga ukinite tu taksu´´

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.