Stefanović proglasio državnom tajnom prisluškivanje telefona

Pozivajući se na Zakon o zaštiti podataka o ličnosti, Dobrica Veselinović i Ksenija Radovanović su od MUP tražili podatke o nadzoru policije kojim su izloženi, odnosno prisluškivanju njihovih telefona, od 1. maja 2014. do septembra 2016. godine
Ministar unutrašnjih poslova zabranio UKP da se aktivistima Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" dostave podaci o policijskom nadzoru nad njima

Ostavite komentar


  1. Srbijo dokle god tolerises bahate naprdnjake, samo nazvane doktore, premijere bez dana radnog staza, radikale koji nose odelo i lazu te u lice sa sve smehom ti Srbijo tones sve dublje. Nadam se da ce ova sekta i botovi koji je predstavljaju jednog dana nestati sa politicke scene Srbije.

  2. ZAR JE IKO Od NEIDIOTA,SuMLJao,,Da Će Glavom i nadimkom,,,GradđaNIN, ,,dr,,STEFANOVIĆ,Da POSTUPI Po ZAKONU..NJega Štiti Glavni ŠTRUMF štrumf,,koji mu je i,,validirao,,doktorat,, u Ovoj LAKRDIJE Od ZEMLJE .OD DRŽAVE s takvima Ni Pod Razno. ,,ŠTRUMF,, MU ima,,ZAVIDNO ,,Iskustvo IZ Sloboleonovskih,,,Era, i Amanata,,,ZAŠTITA,,PRAVA ZAKONA I Sloboda,.posebno od UŠĆA PA Preko Terazija,DO , a,,sadSVI NA SVOJE ,,RADNE ZADATKE,,ONAKO S,,POSEBNIM,,UBEĐIVAČIMA,,.NAJVIŠE,,.VOLI I ON,,NJIH,,,,ČUDO,, JEDNO KAKVE,, POSAĐENE SEMENKE,,IZRASTOŠE IZ DOBA,,SPASAVANJA,,NACIJE,, NA GRANICAMA K.K.V Koliko treba DA PORASTE,,RUPA,,U,,ĐEVREKU,, DA SE ,, ĆUP, OKRENE ONIMA KOJI GA I PUNE A NEPRAZNE.,PO,,TREBOVANJU,,CEO ŽIVOT…

  3. Siguran, stabilan sistem vlasti uspostavljen oktobra ““44. Ko pokuša da ga SUŠTINSKI promeni biva likvidiran.

  4. Hahaha, Nesa se uplasio od Dobrice. Mozda bi morao opet na sud, ovaj put dase brani? Jadna, smejuria od drzave. Dali je av svestan sta radi, ili dali ga je uopste briga?

  5. Ovi ce ste proglasiti sluzbenom tajnom! Do kada cemo ovo trpeti? Izadji na izbore i glasaj!

  6. Daleko više me brine očigledna ravnodušnost Brisela & co na svakodnevno kršenje zajemčenih ljudskih prava i sloboda od strane režima.

  7. Slazem se da je to krsenje zakona sto policija nece da objavi da li prisluskuje telefone. patkara. Treba da objave i to javno sve telefonske razgovore koje su patkari obavili sa stranim ambasadama i parama koje su dobili i to od kojih stranih zemalja. Hocemo to da trazimo od Jankovica jer i mi zelimo informacije o radu patkara. I mi smo javnost. Zar treba da samo novinari dobijaju informacije a ne i ostali gradjani. Ispada da su novinari neka drzava u drzavi a gradjani zadnja rupa na svirali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.