Stefanović: U Srbiji nikoga neće štititi partijska pripadnost

Ostavite komentar


  1. Podrzavam svako opravdano hapsenje, ali ajde da se ne pravimo mutavi jer tamo gde traju protesti gradjana protiv korupcije kao sto je u ovog gradu slucaj, onda vrhovni vodja bez oklevanja pokupi svoje pajtose i ajde u aps dok se gradjani ne vrate svojim kucama!Realno trebalo bi da se pohapsi 90% korumpiranog olosa iz sns da bi se uspostavilo pravo ali sto bi oni to radili kada im dobro ovako dok se ponasaju bahato i korumpirano,a ako narod negde ustane da se usprotivi, e tamo posto imaju na „izvoz“ tih lopina i hostaplera u aps dok se gradjani ne obuzdaju a dovesce oni i goreg od predhodnog jer bolje i postene nemaju!

    1. Ih, Bog te. Samo da sačekamo da se Vožd javne od Patrijarha. Na 33 Pinka će ovaj mali da objavi da je sve delo mudrosti njegovog Aleksandra Vučića. Laku noć, Srbijo.

  2. Ni u jednoj drzavi – u kojoj je „na snazi“ vladavina prava – necemo cuti (sve i da hocemo!) izjavu poput ove koju u Srbiji daje (gotovo hvaleci se!) ministar unutrasnjih poslova „da u Srbiji nikoga nece stititi partijska pripadnost“… To je inace nesto o cemu je, u normalno ustrojenim drzavama, izlisno trositi i jednu jedinu rec! Zato sto se tamo to podrazumeva, jednostavno „ide“ samo po sebi… Zasto li visoko rangirani ministar vlade Srbije ima potrebu da insistira i podvlaci nesto sto je imanentno drzavi u kojoj se – kako i sâm rece u doticnoj izjavi – „odgovara prema zakonu“?

  3. Rece covek ciji otac nosi 300000 evra
    u kesu i kupuje hotel u Kragujevcu.

  4. I Staljin je hapsio svoje partijske drugove, optuzujuci ih za korupciju, skretanje sa pravog kursa, itd. Nas veliki vodja ce vrlo brzo postati Staljin, samo sto ce KGB (BIA) biti pojacana sa “spoljnim“ saradnicima, tj. navijacima. E, onda ce misleci narod u Srbiji osetiti svu zestinu i bes vodje. Vecina srpskog naroda ce sve to podrzavati, jer ce pink i informer objasniti da su to lopovi koji zele da se vrate na vlast da bi ih pljackali.
    Srbija ce stati pod jednu sljivu, zahvaljajuci nama samima i tome sto nas vode najgori uz pomoc BIA koji rade za strane interese. Svi problemi krecu od BIA, koja je nastavak UDBE, tako da nastavlja da unistava ovaj narod.

    1. Ministru u suštini ne smeta što garnitura vlasti u Požegi vrši krivična dela duže vreme u kontinuitetu već što kaljaju obraz Vučiću. Pri tom se nije zapitao nad činjenicom da je DRI prilikom kontrole rada lokalnih samouprava za 2017 utvrdila da je nenamenski potrošeno preko 2 MILIJARDE EVRA a vlast svud ima SNS sa izuzetkom tri opštine.

  5. „Dr.“ Nebojša iz Beograda, zvani Slina, nema ni pravo ni legimitet da priča o bilo čemu niti da obavlja dužnost ministra policije jer je on jedan od grupe bednih poslušnika koji su pekršili i Ustav i niz zakona divljaštvom u Savamali. Tajni poslovi sa Arapima , celoj garnituri SNS garantuju doživotnu robiju!

  6. Narod bi možda i poverovao kada bi izjava bila „U Sebiji nikoga ne štiti partijska pripadnost“ umesto „neće štititi“. Posle sedam godina partijskog zapošljavanja i kreiranja poslušnika i lojalnih šerifa koji su se otrgli kontroli jasno je da se u sadašnjosti koju svi živimo i osećamo ništa ne dešava. Budućnost ostavite za proroke. Kada vi ste pohapsili sve vaše članove koji su prekršili zakon ne biste imali nikoga. Priča Dr. Salive ne pije vodu.

  7. – A što non-stop upireš prstom u DS ?
    – Stranka ti je puna trojanaca i lopina iz G17 a njih nigde ne pominjete ! U Beogradu vam vode mesne i opštinske odbore, internet-timove, bot-mreže i sl. Plus što im se „kadrovi“ i dalje nalaze na visokim pozicijama po raznim organima i institucijama ili, u prevodu, „pravi ljudi za prave poslove“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.