Stefanović: Vlast pokazala da ne odustaje od nasilja

Tužilaštvo nije prihvatilo predlog za proširenje optužnice za napad na članove Levice, tvrde oštećeni i njihov zastupnik

Ostavite komentar


  1. Sta to cini ljude neljudima? Koliko jadan treba da budes da bi te neko nahuskao na coveka koga ne poznajes? Da li ovi nesrecni, praznoglavi batinasi, imaju ikakvu svest o casti i moralu? Da li znaju koliko su jadni oni, a koliko tek oni sto su im to naredili? Cak i kriminalci imaju neki kodeks, neku cast, ovaj gnojni cir naseg drustva je amputiran od svega toga. Jadna je Srbija sa ovakvim sinovima! Bezglave telesine stidite se svoga postojanja, dzaba trosite kiseonik mislecih bica… Vi ste sramota ovog naroda i celog covecanstva! Sram vas bilo bednici! PS. Ja sam jedini sa ovim imenom i prezimenom u Srbiji, lako cete me naci, sa radoscu vas ocekujem, izrodi svega ljudskog i hriscanskog!

  2. Davidova majka je rekla da su na protestima u Banja Luci bili specijalci iz Srbije.E pa gospoda iz SZS dobili ste novogodisnji poklon. Imate ga sada na ziceru. Napadnite ga i razvalite. Bolju sansu necete imati.

    1. Ama ,da li ti Rudinski nešto radiš,ili samo kao profesionalni bot pišeš.Uzmi čoveče ,ako ništa drugo, motiku u ruke,pa privredi nešto društvu.A te gluposti koje je izrekao ,ne majka pokojnog mladića, već njegov advokat(čak čove musliman nije ni tvrdio,nego samo rekao da su ,kako mu se čini, bili specijalci ne iz Banja Luke) te gluposti su demantovane sa nadležnih državnih funkcija.Čoveče, zar misliš da to je moguće skriti,to je lako proverljivo,ali ti si tu da malo pališ vatru. Pusti ljude u Banja Luci da svoje probleme rešavaju,kao što i ovi koji proetstvuju u Beogradu to čine. Čitam,inače, Danas svakodnevno,pratim forum,ali ti si se i Bogu zgrozio.

      1. Botino nepismena, to je izjavila Davidova majka za N1. Ne gledaj samo Pink i Happy.

      2. Verovati Vucicu je isto kao verovati u Deda Mraza. Koliko ti imas godina dete drago?

    2. Ђукановићу, ти ли си?
      Мислим, савет је тако паметан, добар и користан за СЗС, да би једино Владимир Ђукановић могао да га смисли.

      1. Ha,ha,ha… saljiv si kao Zmaj od Sipova ili Zika Obretkovic. Jel ste u nekom rodu?

  3. Samo im je ukinut pritvor postupak ide dalje pred sudom, nisu oslobođeni odgovaraće, pravnici moji.

  4. Javna je tajna da je Šaponjić šef obezbeđenja Gorana Makragića i da uvek ide u izvidnicu pre nego što goran sedne u neki javni objekat. Priča se da je jedno vreme imao i policijsko obezbeđenje dok pola inspektora ide na noge Goranu. Skoro ceo Kruševac zna to. Mogli bi novinare da se malo pozabave time. Da se uništi taj zmijarnik

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.