Stigli lekovi i štampa na Kosmet

Ostavite komentar


  1. Na Kosovo i Metohiju jutros je stigla određena količina lekova i dnevne štampe, saznaje RTS.

  2. Prema njenim rečima, javili su se i novi korisnici narodnih kuhinja koji traže pomoć, jer sada ne mogu da plaćaju hranu po novim cenama.

  3. Prema njenim rečima, javili su se i novi korisnici narodnih kuhinja koji traže pomoć, jer sada ne mogu da plaćaju hranu po novim cenama.

  4. Predsednica Udruženja Majka devet Jugovića Svetlana Stević kaže za RTS da na Kosmetu preti teška socijalna kategorija.

  5. Prema njenim rečima, to udruženje se već 17 godina trudi da najugraženijem stanovništvu na Kosovu i Metohiji dopremi hleb, a sada imaju brašna za svega10 dana.

    1. Ana umesto da radis ko botina idi sirotom narodu u Mitrovici da mesis hleb -odvikli su se od rada jel od 99 g stize im hleb iz Raske oni nemogu da mese .

  6. Dno dna od lazi. Ovo mi ne sluti na dobro.Kad se ovoliko laze mora da iza svega stoje neciji interesi. Bio sam na kosovo i kod brace siptara mozes da oazaris robu koja je jeftinija od ove u stbiju. Braca slovenci hrvati makedonci grci kolko hoces njihovu robu a kolko je veliki deo severnog kosova kao grsdic od 40000 stanovnika dvs slepera prehrabene tobe podmiruje dnevne potrebe tolko ce sverceri na magaricima da prosvercuju dnevno.

  7. hahahaha, kad ne umreh od smeha čitajući ovu vest. znači najvažnije uz lekove čega se vučić setio je štampa 🙂 . Da slučajno ne krenu da čitaju medije koje nisu pod njegovom kontrolom 🙂

  8. izdržao je naš narod mnoge strahote pa će i ove,a medjunarodnu zajednicu nek je sramota da se u današnje vreme ovakvo nešto dešava

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.