Stižu li problemi u Vinči u pravi čas za opoziciju i u pogrešni za vlast?

Samo na Vinči se ne mogu dobiti izbori u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Da, da, to bi imalo smisla da se izbori brutalno ne kradu i da zivimo u izmisljenom lalalendu. Kao pozar u Vinci je adut opozicije… a opozicija ne postoji. Samo jedna zaista opoziciona stranka i ona cak pod znakom pitanja

  2. U pametnim glavnim gradovima Evrope ništa se ne baca nego se otpad odnosi na jedno zbirno mesto i onda se odvaja sve što može da gori i tako se dobija topla voda zgrade. Em ne smrdi em gradjani imaju koristi. To će se u Bg desiti za sto god.

  3. Ljudi šta je ovo ceo grad smrdi dal je moguce da se ovo dešava ima li neko od ovih normalan

  4. Nikola
    09. avgusta 2021. u 18.17
    Da, da, to bi imalo smisla da se izbori brutalno ne kradu i da zivimo u izmisljenom lalalendu. Kao pozar u Vinci je adut opozicije… a opozicija ne postoji. Samo jedna zaista opoziciona stranka i ona cak pod znakom pitanja

    Са мајонезом за господина.

  5. Ne mogu da verujem da pozar u Vinci vidite kap sansu za opoziciju. Tek sad vidim da od opozicije nema nista.

  6. Kada bi bio budala ali hvala bogu nisam onda pri ocenio vase pisanjr kao dusrbriznickim ovako pravo cemo sacekatibda vidimo kako se zapalila deponija kada se zapalila i koje zspslio. Toliko a vi samo pisite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.