Zašto podržavam Ponoša

Momir Stojanović, bivši direktor VBA i osnivač SNS, učesnik polemike na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Da si generale mislio ovako ranije nikada nebi ni bio penzioner,vec bi te razalovali odavno…Tuzno je ceo zivot biti bez svojeg Ja…Zar da ti Ponos veruje???

  2. Zato što je NATO general, protiv Rusije iKine, Kosova. za federalnu bih, za genocidni narod, za tajkunsku vlast…

  3. Bravo za istinoljublje, poštenje i ljudsku i vojničku čast u Vama. Svaki pošteni gradjanin Srbije stoji iza Vaših reči i isto oseća za Srbiju! Ćerka sam pokojnog, časnog i predobrog vojnog lica, Zastavnika I klase, učesnika u NOB-u, koji je pretrpeo mnogo nepravdi u JNA, pa je samovoljno tražio penzionisanje u svojoj 43. godini života. Izdražavao je suprugu i 4 ćerke. Sve smo, hvala Bogu, dobre i poštene osobe, kao što su bili i naši dragi roditelji! Imate moj dubok naklon!

  4. Šta se ovaj gura. „Napravio“ ga je general Pavković, a on ga je posle ispljuvao najgore moguće. Sada se šlihta nadajući se nekom uhlebljenju kao i dok je bio u SNS. Nebitan lik.

  5. Hvala na ovom tekstu, g.Stojanović je kompetentna osoba, koji je ukazao na kvalitete g.Ponoša, kao odličnog kandidata za predsednika. Do sada smo mogli pročitati neke stereotipne gluposti, koje je izneo potpuni laik g.Glišić, koji kao papagaj ponavlja napisan tekst od strane svig šefa i koji nema nikakve veze sa realnošću. Radujem se što imamo čestitog čoveka od integriteta za koga mogu da dam svoj glas.

  6. Slazem se. Zelim da se Opozicija ujedini,i da skinemo ovu SNS sektu koja nas je zaludela,i zaglupila punih deset godina…Vucic,Brnabic i svi ostali SNS trabanti su najvece zlo nase lepe Srbije.

  7. Generale. Ja vas poznajem lično dok ste bili pukovnik. Niste tako govorili o pripadnicima Vojske koji su se školovali po inostranstvu. Imali ste drugo mišljenje. Setite se. Drugi, pa zar ništa niste naučili da vojna lica visokih činova nemaju šta da traže u politici. Ko je uspeo. Niko. Svi su bili izopšten i u nekom trenutku kao nesposobni pa zato vas Marić i proziva. Delom je upravu kada su u pitanju pojedinci. I Vi ste me razočarali pojavljivanjem u politici. Trebali ste ostati ono što ste bili dok ste radili u službi.

  8. @ Miki, koje istonoljublje, to sto podrzava dezertera, bolje receno pobegulje ili mozda lika sa dva pasosa. Mozda je i on postao Albanski lobista. A sta ako se otkrilo ko je sklonio sakrio dokumenta o Haradinaju. E zato ova pobegulja ima njegovu podrsku.

  9. Boze koliko ste naivni obojica su odavno zavrsili svoje i gledaju gde da se udome, sramota

  10. „Generale“…hmmm.. u 46 penzijica ?!?Zahvaljujući onom kojeg pljuješ,to je bogovska apanaža. Kako li se postaje general 42,43 godini života, objasni života ti?!? Od dosade ponovo proradila ambicija za privilegijama, komandovanjem, glad za vlast.Samo da ste bitni i važni. Retko stručni za sve. Pa može i preko Zdravka Ponora.. ista fela. Strani poslušnici. Zovite Momčila Perišića u zagrljaj i jadajte se USA i EU

  11. Bitno za razliku od vas je da mi gradjani ne podrzavamo takbe likove a vi ste nam ne bitni.

  12. Apsolutno podrżavam g-dina MomiraStojanoviça u njegivoj podršci genarelu Ponošu

  13. Smatram da patriotizmu nije mesto u politici. Srbija nije zemlja Srba već svih nas koji ovde živimo, ili koji će ovde tek živeti. Lično bih glasao za veće slobode i manju cenzuru medija, ne za red, rad i disciplinu.

  14. Na opasku nekih ljudi da vojna lica ne treba da vode drzavu, samo da ih podsetim na De Gola i Ajzenhauera.

  15. Sličan se sličnom raduje. Slobodno misleći daju ostavku i otisnu se iz hijerarhijskog sistema i ne uzimaju pare od neprijatelja. I Ponoš je Tadićev paša. Kako ste se rođački grupisali,tako ste i urnisali vojsku.

  16. Bravo, volim vojsku, glasam za. Radujem se da vojska preuzme kompletnu vlas, jedini spas he vojska.

  17. Hoce li neko da se odvazi i promeni sistem u Srbiji. Koja vajda da dodje i sv Petar ako se igra po istim principima? Sve sto je podlozno zloupotrebi od strane vladajucih treba izmeniti ili ukloniti.

  18. Vidim I Šutanovac ga podrzava aaaahahahaha Ajde da ga izglasamo pa vec vise udjemo u NATO

  19. Bravo! Svaka rec je zlata vredna, a poentirali ste u zakljucku. Svim srcem sam za Ponosa!

  20. Pa zar nije bio u predhodnom sazivu i znamo kako se završilo a kao vojnik pokazao se kao promašaj. Kada oficir za godinu dana dobije tri vanredna unapređenja jasno je da tu nisu čista posla.

  21. Ja,Rade Božić dipl.maš.ing. unuk Solunca,sin potpukovnika – prvoborca sa 2 medalje za hrabrost i moja malenkost je učestvovala u Kosovskoj ilovači 1999g. – Podržavam Vaš stav , jer ovo što vodi vojsku nebi moglo ni čizme da očisti mom ocu – pravom oficiru koji nijednu Novu godinu nije propustio da u 24,00h ne ode kod svojih vojnika. Nije vreme ni mesto da obrazložim da pored silnog nabavljenog naoružanja, imamo dosada najslabiju opštu odbranu društva od potencijalne agresije.Raspoložen sam da objasnim iz ličnog razgovora sa ratnim oficirima, učešćem na Kosovu 1999g. i zbog dugogodišnjeg rada u vojnoj industriji.

  22. A dali vi veliki generali i branioci ove otacbine kakoje vec nazivate mozete dase sklonite i uzivate u svojim penzijama a da pustite mlade skolovane ljude da oni pokazu svoje znanje posto smo vase generale Vucicevo Tadicevo Ponosevo i da nenabrajam vise vec videli zadnjih trideset godina

  23. Saša Janković je bio dobar kandidat. Bolji od Ponoša. Očigledno nije bitno ko je kandidat, već ko stoji iza njega!

  24. Citajuci komentare,namece se jasna slika onih koji komentarisu.Najbanalniji najprizemniji,uvredljivi komentari,liseni teksta i sadrzaja zna se odakle poticu, ne govore o gen. Ponošu niti o gen,Stojanovicu nego o onima koji komentarisu.Oni su licna karta koja ocrtava psiholoski,obrazovni i moralni lik vlasnika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.