Stojković: Moja kandidatura nije plod političke kalkulacije

Koalicija ''Moramo'' predstavila svoje kandidate

Ostavite komentar


  1. Vama svaka čast na Vašem angažovanju oko protesta, ekologije, kritike režima. Da su Vas predstavili kao buduću ministarku za zaštitu životne sredine, ili za nauku podržala bih to svim srcem. Mislim da ne treba da budete kandidatkinja za predsednicu i da je Vaša koalicija „promašila temu“. Vi nemate nikakvo diplomatsko iskustvo, ne znate ništa o odbrani zemlje, niste završili pravne ,čak ni društvene nauke tako da niste adekvatna kandidatkinja za predsednicu.

  2. Uzmite model iz Beca i izgradite hiljade stanova u svojini grada Beograda koje ce iznajmljivati sadasnji podstanari, bez prava kupovine. Sprecite prodaju Beogradputa, Vodovoda i ostalih javnih komunalnih preduzeca. Dajte ljudima radna mesta i stanove, to nam treba. Stvorite skole koja daju majstore koji mogu da zaradjuju sa 18 godina. Dozvolite mladicima da voze kamione sa 18 godina, a na sa 21 godinom. Ako ih salju u rat sa 18, mogu da rade kao vozaci sa 18. Dajte sansu nama iz donjih slojeva da zivimo. Uzvraticemo glasovima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.