Studenti 13. januara uručuju Vučiću zahteve u vezi situacije u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. A, ovi studenti, studiraju na Akademiji SNS. Jos jedan dokaz da Srbija nema Predsednika, vec agresivnog agitatota, koji se zapleo u sopstvenom igrokazu. A, naviko je da mu se sve da kako bi se on pred svetom šepurio kako sve ima i sve zna.

    1. O cemu ti pricas,momci i devojke studiraju na Pravnom fakultetu kakva akademija? Ne blamiraj se.

      1. Konstantine S,Ako si nameravao da ostavis “utisak” da se satro
        razumes u politiku,ostavio si utisak da si BOT.Vucic je sve korumpi
        ráno i radikalizovao.Ukljucujuci,nazalost i Univerzitet a posbno Pra
        vni fakultet.Od bastion slobode,napravio SNS prciju.Sramota.

    2. A,kakve veze imamo mi sa C.Gorom?Koliko ja znam,C.G. je nezavisna država,a Srbi su tamo manjina.Šta treba,da se mešamo u njihove unutrašnje stvari?Pa,kako bi bilo da se,recimo iz Sarajeva mešaju u unutrašnje stvari Srbije oko Raško-polinske Oblasti?Onda bi smo kukali.Ako im se ne svidja,neka se reše Mila…a studenti,pa treba im dati vojne pozive,ili ako su iz C.G. neka idu tamo pa neka vilene.

    1. Svaka vam cast nasi Akademci u vama je snaga ove zemlje. Potpuno ste u pravu i treba Vucicu orociti vreme da prestena vise da suruje i malte ne se izvinjava diktatoru u CG a mora da zna kao je Milo i dosao na celo drzave. Kupovao je glasove delio ono sto nije njegovo , a poceo je teror nad SPC jos onda kada je hteo da ruci malu crkvicu na Rumiji kod Bara.Mora se staviti do znanja da takva politika je protiv Srpskog naroda i ostro preduzeti mere protiv rezima u CG.

  2. Bravo za decu. Znamo da Vucic nece inace prstom mrdnuti da zapleni recimo imovinu svog kolege diktatora u Srbiji. Taj jezik on jedino razume.
    A „demokrate“ ovde pokazuju svoje pravo lice, prija im Milo najveci mafijaski diktator u Evropi i njegova politika nacionalizacije crkve. Toliko o „gradjanerima“ i njihovom shvatanju demokratije.

    1. A vase shvatanje demokratije smo videli devedesetih godina. I – pravim „gradjanerima“ itekako smeta i Milo i Vucic.

    2. Vuciceva mladez( citaj: dilkosi sa Pravnog) ce se bori za srpska prava?! Pa upitajte se, bot- studenti, za prava Albanaca,Bosnjaka, Hrvata, Madzara, Rumuna, Roma u Srbiji, to su gradjani treceg reda! Nikog osim Acinih Srbenda nema u politici, kulturi, filmu, sportu, televiziji, medijima! I vi kao brinete o ljudskim pravima?? Hitno svi na pregled!

      1. Sve crnogorske diplomate izbaciti iz naših predstavništava u svetu a prvog Tarzana sve sa ćitom

  3. Predaće mu zahteve koje je on napisao. Smešno i žalosno. Gde ste studenti kada se bori protiv lažnih diploma, korupcije na fakultetima, nepotizma, gušenja medija, diktature?

    1. Rusimo Av a ovi komentatori ovde podrzavaju istivetnu autokratiju nekog svog antisrpskog favorila a la Great B. ili Usafil.Sistem isti bez AV.To proizilazi iz mnostva komentara.Isti Sns narativ.Ej Srbijo

  4. Sam sebi postavlja pitanja a odgovara i na nepostavljena. Sam sebi cestita, urucuje priznanja, sam sebe tuzi, sam sebi urucuje zahteve. Sam svoj majstor.

  5. Ove studente ne muče problemi studiranja i problemi u svojoj državi? Crna Gora je problem? Tako mladi a već podobni za manipulaciju? Nema nama spasa!

  6. I da se svi državljani Crne Gore koji su na poternicama Interpola,a kriju se u Srbiji izruče Crnoj Gori.

  7. Da li je njima jasno da mi ne smemo da se mesamo u unutrasnje stvari druge drzave?

    1. Unutrašnje stvari!?! Pa dole živi pa skoro 35 procenta Srba, krše im se osnovna ljudska prava. Ljudi, šta vi pričate? Pa zamislite da negde recimo imaju taj problem Britanci, Francuzi, Turci…

  8. A ti „studenti“ se nisu bunili kada je država Srbija,(vučić), skresala plate i penzije njihovih roditelja od kojih im je finansirano školovanje?!Bravo!Bitna im je CG…ludilo,šizenje!

  9. Ne ‘podgrevajte’ Cobanina da nam ne ‘prsne’!
    Znate dobro da jako lose podnosi sve sto je u pravu, lepse, mladje, pametnije i ne smrdi na ovce! Bez Brata Mila mu zivota nema, a vi ga ucenjujete, … ?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.