Studenti u 14.30 ispred Doma Narodne skupštine prave performans povodom najavljenog štrajka glađu

Ostavite komentar


  1. Ovo je jedina zemlja na svetu u kojoj vlast hoće da štrajkuje glađu protiv – opozicije? Izgleda da neki u SNS-u polako gube razum, ne znajući kako da reaguju (silom ne smeju, rekao tata).

  2. Šta imaju oni da štrajkuju? Pa sutra ćemo da ih razrešimo „teškog i napornog“ rada koji su uložili da Srbiju dovedu u „zlatno doba“. Ostaće im samo da, kao svi mi obični gradjani, uživaju u tom „dobu“. Šta oće bolje???

  3. Moša!!! Da vam dokažu da ste neivetivni i da stalno kaskate za naprednjacima.
    Nemate originalne slogane i parole…
    A nekada, kada smo mi Petoktobarci mitingovali u Kolarčevu, a Euro njuz je svakodnevno u svet plasirao nove i nove klipove.
    Gde vam je mladost i ne budite epigoni već svojim britkim mladalački duhom ponizite one olinjale, krezube i senilne nazovimo ih lidere koji jedno te isto pričaju i delaju već dvadeset godina.

  4. Studenti su zadnji koji bi trebalo da se bune,smestaj u domu ih kosta 6000 din sa sve hranom.Sta bi vise hteli?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.