Sukob u SNS-u došao do tužilaštva

Sagovornici Danasa uvereni da je smisao afere "prisluškivanje" politički obračun predsednika Srbije sa ministrom odbrane

Ostavite komentar


  1. Sedam godina nikakvin izbori za bilo koje stranačke organe nisu raspisani. Privatizovana stranka a kadruje se ko se više ,,uvlači,,predsedniku i čak daju imena deci Aleksandar ili Aleksandra. Ako je to kriterijum onda je sve očekivano i tek se očekuje očekivano…

    1. mora da si prespavao sedam godina ili imas neki jos veci problem jedi cokolade pomazu pamcenju

  2. Da se stvari isteraju na čistinu pa da vidimo lepo – kom opanci kom obojci!

    1. Nisu ovo predistrazne radnje!
      Ovo su predizborne radnje!
      Neverujem da ce Nebojsa Stefanovic da strada jer mnogo zna. Vrana vrani oci ne vadi.

    1. Potpuno se slazem. I Vucica uhapsiti ako je „imao veze sa Veljom“. E, upravo je ta „veza“ u prisluskivanim razgovorima! Ako nije, nek objavi sve to i upozna narod. Kad moze da nam pokazuje iskasapljene leseve, moze i svoje razgovore.

    2. Pošto je predstava režirana,jer bilo bi glupo da neko obavi 1500 poziva i ne zna da ga prisluškuju,ne? Pa to je 1 poziv dnevno i tako 4 godine…Moje pitanje koja je poslovna adresa režisera? Možda je glupo pitanje, ali eto… Glup mi je i pozorišni komad..

  3. Dostavljanje nečijih imena Tužilaštvu za organizovani kriminal nije dovoljno, da se sačini optužnica. Valjda se moraju dostaviti i dokazi. A tu spada i materijal o prisluškivanim razgovorima. Da li će javnost saznati šta je i sa kim Vučić pričao? Nije dovoljno da samo Vulin zna da ti razgovori ne kompromituju Predsednika. To mora znati i Tužilaštvo. Sve ćemo to saznati kad „na vrbi rodi grožđe“.

    1. Takve stvari se nikada nisu iznosile javno. Zarad sopstvenog rejtinga, napravio je rijaliti od sluzbi bezbednosti. 1572 (?) Samo? Pa nemojte vise vredjati inteligenciju gradjana. 5 godina kriminslna grupa ubija, vrslja, lomi ruke i noge, kopa oci, reketira (javna tajna), obezbedjuje inauguraciju, mlati neduzne ljude i niko nista nije znao? Raspustite sve te sluzbe, svet vam se smeje. Naravno, ako imate hrabrosti
      za tako nesto. Svejedno, progovorice casni ljudi. Dovode po batoidnim tv onog izlapelog spasica, za koga njegove bivse kolege nemaju nijednu rec hvale, vec ga smatraju budalom.

  4. Hapsi se mafija i svako ko ima veze sa istom. To je za pohvalu, zar ne?

  5. Ja bih i svu vojsku digao na mafiju da sam na Vucicevom mestu. Svi da udarimo na mafiju oo celoj Srbiji slozno i ocistimo od mafije.

    1. Pa prvo udari po gazdi! On je numero uno u ovoj propaloj vukojebini.

  6. Bitno je je predmet prisluškivanja dosao u instituciju koja i jeste zaduzena da se bavi istragama.

    1. Da to jeste bitno. Jer da je predmet prisluškivanja došao u Vodnu zajednicu ili Sanitarnu inspekciju, istrage ne bi ni bilo, zar ne?

  7. Istraga će dati rezultate, nadležni organi države intenzivno rade svoj posao. Mislim da nema potrebe nagađati, spletkariti i ogovarati, jer Srbija je pravna država. Važno je razotkriti što pre, ko je sve bio upetljan u planiranje državnog udara.

    1. Internim glasanjem u internet brigadi ovaj komentar je proglasen za najoriginalniji u sekciji “drzava Srbija satro pravna drzava”. Voleli bi da vam posaljemo dostavom najbolje stranacke sendvice a i pljeskavice, da vas pocastimo za ovakve duboke misli.

    2. Lepo je videti duhovitog bota, vlasan si da se preda mnom razotkrijes sto pre, pricesticu te bar triput.

    1. Није узалуд Вучић ван сваке надлежнисти укључен у истражне поступке.

  8. Dragi moji i drage moje
    Imacete cast da jos dugi niz godina budete podanaci mog imenjaka
    I zato potrudite se, dajte sve od sebe , pisite, brisite i uzdisite ali taj film, pardon 5-ti Oktobar necete gledati.
    JA vam kazem.

  9. Klasična priča kod svake partije, jedni bi da su im prsti stalno u medu, a drugi da gledaju. A onda se ovi drugi pobune, i eto raspada partije.

  10. Ako je neko u sns ne znaci da treba da bruka Vucica svojim glupostima. Treba za to da odgovara, ko god da je.

    1. A šta ako je to Vučić lično? Ili je Vučić izuzet od odgovornosti?

  11. 9.3.2025. Trogodisnji epilog sudjenja bivsem predsedniku R Srbije a vucicu, za zloupotrebu polozaj po 80 tacaka optuznice nazire se kraju. Tuzilastvo trazi kaznu od 40 godina za gazenje ustava, razne mahinacije tokom pandemije covida-19…

  12. Svi koji su učestvovali u prisluškivanju Vučića treba da budu strogo procesuirani. Nema zaštićenih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.