Suroi: Na Kosovu se sprema ustavni puč

Ostavite komentar


  1. Suroi je nesuđeni kandidat Samopredeljenja za predsednika R. Kosovo. Inače. Medijski manganat koji je prisvojio ogromni dom štampe, odnosno zgradu novinske kuće: „Jedinstvo“ i „Rilindije“ pre zabranjivanja. Inače je Veton sin Redžepa Surojia kosovskog akademika.

    1. Miodrag iz Peći, izgleda da odavno nije bio na Kosovu a nije baš ni upučen u rodolslov Vetona,ako smem da sugerišem onda preporučujem da se pomenuti Miodrag bar ne potpisuje kao neko iu Peći, jer su Suroi iz Đakovice, a to je tako blizu Peći da bi, ako je ikada ziveo tamo, morao da zna.

  2. Zaista ne shvatam zasto Srpski mediji prenose propagandu ovih terorista koji pokusavaju da odcepe Srpsku teritoriju (uz podrsku svojih zapadnih mentora – duboke drzave sa Sorosem kao izvrsiocem radova na terenu). Taj tachi je najobicniji terorista, bandit i kriminalac i tako se treba i ponasati prema njemu. Doticni Suroi nije nista bolji, zmija koja se pravi da nije otrovna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.