Susret sa Vučićem, laptop i „malo treme“: Matematičar danas drugi na listi SNS, ali je 2017. „pevao drugačiju pesmu“

Ostavite komentar


  1. Kako oni “kupe” sve ove ljude koji su ih koliko do juče kritikovali i gotovo “lajali” na njih?!?

  2. Svako ima pravo da izabere… Nećemo sad vređati čoveka samo zato što je na tuđoj listi. Bar ne ovog..

  3. Sramota je i Radenovic i drugi naucnici nije trebalo da podrze stetocinsku vlast. Ali, i oni su ljudi sa svojim slabostima. I ko zna sta stoji iza njihovih odluka. U jedno sam sigurna, a to je novac i privilegije.

  4. Objašnjenje je prosto – naprednjaci su voljni da se menjaju i unapredjuju! Svidjalo se to nekome ili ne, ali sadašnja vlast je u stanju da uoči sopstvene nedostatke i radi na njihovom otklanjanju. Zato i okupljaju ljude koji su stručni i koji su isprva bili protiv njih, i to po cenu da će time promeniti i sopstveno političko usmerenje! Budimo iskreni, kada bi DS-u palo na pamet da se odrekne bilo kog od svojih parazitskih kadrova i umesto njih uzmu stručnjake koji su ih kritikovali? Odgovor je prost, nikada! Zato i jesu tamo gde su sada. SNS je prognao i Vesića iz Beograda, što DS nije nikada!

  5. Ivan malobrojni – Ma šta mi napriča?! Da se menjaju i unapredjuju? Da se ne radi o našim životima, čovek bi crko od smeha. Ali nije smešno, naprotiv.

  6. Nazva li on to sebe običnim profesorčićem kome je čast da bude u društvu ministra sa lažnim doktoratom!?! Nebesa!!

  7. Zadovoljan sam sto sam Masinski fakultet u Beogradu zavrsio pre nego sto ja ova sramota od profesora pocela da radi na njemu, inace bih odmah pocepao diplomu.

  8. Koliko je profesor uticajan u svetu matematike dobro znaju njegove kolege, matematičari. Ali, ne bih o tome i da, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ono što mi smeta je ta preterana snishodljivost. Nazivati sebe „profesorčićem“, ponosnim što je u društvu osvedočenog plagijatora ili biti srećan što će ubuduće biti pominjan u fusnoti priče o vremenu Aleksandra i Ane, to je već previše za moj stomak. Imam samo jedan savet – ispravite se čoveče, ispravite se! Kičma je ono što nas je učinilo ljudima.

  9. Deco jako sam ponosan sto sam na ETF-u diplomirao 1979.god. i sto sam danas u penziji,sto nemoram sebe da omalovazavam i ponizavam

  10. Deco jako sam ponosan sto sam na ETF-u diplomirao 1979.god. i sto sam danas u penziji,sto nemoram sebe da omalovazavam i ponizavam!

  11. Srpska posla !
    Kad ne mozes da ga kupis sa pare onda ga kupis sa mnogo pare !!!
    Ha, ha ,ha !!!
    Shvatio da je ziveo u zabludi !

  12. E, profesore, i predsednika i profesora ima tušta i tma, i dobrih i … manje dobrih, a ti se uhvatio za … ovog …našeg. Ne umem da razumem da ti ne razumeš da ćeš u parlamentu morati i da govoriš i da glasaš kako ti se naredi. I da svi akademici SANU postanu poslanici na listi AV (videste li da se nigde ne pominje SNS!) istog trena bi svi oni postali Rističevići, Atlagići, Martinovići, Pilje, Kebare, Langure …

  13. Pa treba love za decu i unuke, šta je tu čudno??Ne, radiće kao ja od 7 do do 5 svaki dan bez slobodne subote za 60 000, platis racune, kupis malo hrane i aj cao, ponovo arbajt ceo mesec!Čovek pametan, uzme koju kintu i boli ga uvo!

  14. Politiku volim jer mi omogucava da danas pricam jedno, sutra drugo. Da danas nesto kritikujem, da sutra to isto radim i da branim svoje ponasanje. Vecina nije u stanju da prati dogadjanja i mozes da ih usmeravas kako hoces. Sta ces lepse. A ni zarada nije losa.

  15. Ostavljam komenter vec 5 puta , Vi ne cete da ga pustite. Profesor je verovatno nepismen za Vase pismene komentare.

  16. Ako on tako nepodnošljivo postupa i sebe degradira i naziva“ profesorčić“ pred nekim na čijem je mjestu ranije bio Toma Nikolić / kako ga zovu Toma diploma/, onda je on stvarno ljudska minijatura.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.