Susret Vučića sa Srbima iz regiona

Ostavite komentar


  1. Hrvatskoj se konačno mora ispostaviti račun za ratni zločin ,progon a potom ponižavanje i maltretiranje srpskih izbeglica, a Plenković u oči ovoga sebi još dozvoli da nas ucenjuje za voće, bezobrazluk i neviđeni prostakluk.

  2. Lepo sto ce Predsednik da prisustvuje obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe.

  3. Ufff,teška prošlost koja mnogima čini bol i patnju.Obeležavanjem dana čini se da ne zaboravimo šta znači imati slobodu,ceniti je i nikada drugima patnju ne nanositi! Verujem da će Vučić raditi na tome da se Hrvatska pozabavi pravima Srba u Hrvatskoj i da se vrate ognjišta koja su oteta!

  4. Tema koja nas sve pogađa, moramo se ujediniti jer samo tako nas glas može da se čuje. Dobri odnosi i saradnja sa svim Srbima je prioritet !!!

  5. До кад ће Хрватска избегавати да поштује договоре са Србијом и међународне законе о правима мањина.Сви иугледа очекују само од Себије да поштује прописе

  6. Pre nikad nije bila praksa da se ovakvi zalostni dani obelezavaju i dobro je sto je to postala praksa zadnjih godina.

  7. Srbi ce jos jednom obeleziti najtuzniji dan, dok druga strana bez imalo stida i srama slavi kada su ubili i proterali Srbe nsa svojih vecnih ognjista. EU nema posmatra i cute kada su Hrvati u pitanju i njihovo ponasanje, kada oni kazu da je Oluja za njih najradosniji dan.

  8. Naprosto neophodna stvar, da se samovolji i sistematskom kršeju prava iubeglica od strane Hrvatske stane na kraj.22 godie jedna zemlja maltretira skoro milion ljudi.

  9. Pocetak avgusta je mnogo tezak za sve nas, a pogotovu za ljude koji su proterani iz svojih kuca. Veoma tezak zlocin i velika steta nam je pricinjena i treba da se odgovara za to. Drago mi je da ce predsednik Vucic i ostali funkcioneri prisustvova obelezavanju godisnjice jer se i on saoseca sa bolom svih nas.

  10. Da se zaboravi i da se ne ponovi! Uzasna nepravda pocinjena Srbima. Hrvatska treba da odgovara za to. Lepo je sto ce visoki funcioneri prisustvovati obelezavanju.

  11. Srbija pokazuje i ukazuje da se promenila i da više nije ona stara, već je sada država od reči koja zna svoje mogućnosti.

  12. Imao sam desetg godina kada se desila zlocinacka akcija oluja, ne mogu da zaboravim te kolone traktora, skupljali smo garderobu i humanitarnu pomoc u skoli da se da izbegloj deci. Tuga tuga i tuga me obuzima svake godine u ovo vreme ali je dobro sto cela drzava to obelezava.

  13. Te daleke 95. u treci razred sa nama krenuo je Branko, decak izbegao iz Krajne, nakon prvog polugodja odselili su se dalje i vise ga nikada nisam video, ali nam je dovoljno ispricao o svemu kroz sta su prosli. Neka Vucic i cela Srbija ponovi da je oluja bila i za nas ce ostati zlocin.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.