Šutanovac okuplja bivše čelnike demokrata

*Sa Živkovićem postignut dogovor, možda se priključi i Tadić
Lider Demokratske stranke posle odluke o gradonačelničkoj kandidaturi nastavlja razgovore o podršci

Ostavite komentar


  1. Okuplja bivše članove, ali ne i sve, jer su neki već podržali Djilasa, poput Stefanovića i Pajtića, ali oni koji podrže Šutanovca, neće mu biti dovoljni da ostvari bolji rezultat od trećeg mesta.

  2. Đilas ima ponovo liderske abicije, a Šutanovac bi da sačuva fotelju predsednika DS-a. Biće borbe…

  3. Bravo. Dosta je DS podržavala sve, a nju niko. Vreme je za stabilizaciju. I nije važan lider već ideja i ljudi.

  4. DS ima veći rejting od svog šefa Šutanovca tako da je ovo reklama za šefa a ne za stranku. Bivši predsednici (pogotovu B. Tadić, koji je DS-u ostavio dugove, kako materijalne a još više moralne) su pobegli iz stranke umesto da u okviru nje nastave da se bore za poboljšanja svae vrste, u stranci i društvu.

  5. Nisam iznenađen ovom vlašću jer znam ko su radikali. Nisam iznenađen ni socijalistima znam dobro ko je Dačić. Ali, duboko sam bio iznenađen i razočaran kada je DS ušao u koaliciju sa SPS-om. DS je tada izdao svoje glasače… I dalje ću glasati za Vas iako ste zlo, ali manje zlo od ove vlasti koja mi se gadi.

  6. Šutanovac nema sanse. Mnogo se zamerio vecini koja je podrzavala DS u vreme Djindjica. Bolje bi prosli sa Dragoljubom Mićunovićem. Ali čovek je ostario nažalost.

  7. Šutanovčeva koalicija neće imati veliku podršku, ali ne žele da pošto poto podilaze Đilasu i to poštujem.

  8. Tuzno je da nam povampireni i korumpirani politicari nude sebe kao odlicnu ponudu.Narod ne zaboravlja njihove lopovluke.

  9. Jos jedan ekser na sanduk DS na zalost. Iza Djilasa stoje rezultati i to sjajni , a iza Sutanovca afere kao i svest da je na zalost predvodnik one korumpirane DS koja je izdala principe demokratije i dovela do uspona ovog zla. Ne mogu da verujem da toliko nemaju osecaj kakvo je raspolozenje medju njihovim biracima i predvidjam im neslavan , a imozda i poguban izborni rezultat.

  10. Govore o ujedinjenju opozicije a postoje bar tri razlicita bloka u opoziciji, to da je valjalo trajalo bi, ovo je samo vestacki pokusaj da se stvori jedinstvo opozicije sa ciljem da se rusi Vucic i vlast SNS u Beogradu.

  11. DS je jedina parlamentarna politicka stranka koja je mirno, bez afera menjala svoje predsednike, sto znaci da ima snage da promeni svoje clanove na vlasti.Zato, posle skoro sest godina bezuspesnog lutanja biraci se vracaju DS-u, nebitno ko je predsedni DS-a, ovog puta tolerantnom Draganu Sutanovcu.Pogresili su dvehiljadite, kada inspirayore ratova u kojima Srbija "nije ucestvovala" nevidjene inflacije, bonbardovanja, na predlog Nenada Canka nisu – ZABRANII.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.