Šutanovac poslednji potpisao

* Zahtev opozicije Maji Gojković biće predat danas na pisarnici Narodne skupštine Srbije
Predlog Jankovića i Jeremića o punoj misiji OEBS nisu podržale samo Dveri

Ostavite komentar


  1. Kako opzicioni parneri ližu i brišu svoje reči bez problema kada su interesi u pitanju. Da li je verovati takvim ljudima koji po nekoliko puta u toku dana promene svoj stav, ostaje da se vidi. Narod će znati da to oceni kako valja.

  2. Neka dodju. Nepravilnosti nece biti, osim ako ih opozicija licno ne napravi. Jankovicu, Sutanovcu, Jeremicu, ne pravite se blesavi, stavite prst na celo, i mozda cete shvatiti da zbog losih poteza u proslosti nemate podrsku naroda.

  3. Niste bitni nizasta tako i to kada cete doneti i predati jer vi neznate vise sta hocete. Mozete da trazite i komisiju i sta hocete nista vam ne pomaze. Ostacete tamo gde jeste er nemate nikakvu podrsku naroda. Gradjani podrzavaju nasu vlast sadasnju i sa i bez komisije i samo ce potvrditi sadasnju vlast.

  4. Bezveze nema od toga ništa, samo jedna glupa inicijativa, bez ikakvog uporišta u zakonima ove zemlje. Ovo samo liči na još jedan pokušaj ovih propaliteta da ih spase zapad od neminovnog poraza koji im sledi.

  5. OEBS pomaže tamo gde su izvanredne situacije a Srbija je sasvim stabilna zemlja i niko ne vidi razlog da oni kontrolišu izborni proces.Sramota je da opozicija nema toliko kontrolora da paze na kutije ili žele da prikažu svoju zemlju kao nestabilnu.

  6. bice evropski ozvanicena i potvrdjena vuciceva pobeda, pa sta ce onda da radi opozicija? ostace bez poslednjeg kvazi argumenta na osnovu koga su pljuvali vlast? ionako sad prodaju maglu da evropa cuti vucicu zbog Kosova i Metohije , pa ce mozda da pocnu da pljuju i evropu? smesno i jadno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.