Svečlja: Druge grupe se obučavaju u Srbiji za napad na Kosovo, Veselinović je deo njih

Ostavite komentar


  1. Sve po isprobanoj recepturi Stanisic – Stamatovic s pocetka ’90-tih. I SPC ostala u istom narativu.

  2. Kako ministar misli da neka grupa osvoji KiM?Ima priču tačno za nivo njegove inteligencije a dobro zna da su tvorevina koja je nastala na silu a ta sila će uskoro da sjaši sa mesta svetskog policajca.Srbija ako bude primorana, i ako budu ugroženi životi Srba na KiM ,reagovaće vojskom i policijom ,i to žestoko i munjevito ,i to nije tajna,a ne nekim grupicama.

  3. To su, dakle, bili oni hodočasnici u manastiru? Ne mogu da se setim bijaše li i ženah u toj grupi?

  4. Prpa bato !
    Okupacija tzv. “republjik“ od strane naoružanih grupa sa desetak kalašnjikova…
    Strašna ste sila.

  5. Sveclja, bivsi uck terorista nesto prica… Smesno. Nema nikakvog naoruzavanja Srba protiv Kosova, to bi bilo apsurdno ali ima i treba da ima naoruzavanja protiv albanskih naci-terorista i tvorevine koju su ilegalno izgradili na Kosovu. Kosovo i Albanci nisu jedno te isto, Kosovo nije isto sto i albanska, maligna „drzava kosova“.

  6. @Bazooka Joe

    Recepturom Enver Hodza-Hamas ste se docepali Kosova i pokusali isto u Makedoniji tako da glumataj i ti i Sveclja tamo gde vas ne poznaju.

  7. Aljo,obavestajac nije šah igra za tebe,to je za malo vece inteligentnije igrace napravljeno.

  8. sve je tačno , sve ..naime tog dana, kada se to desilo, ćutali su gazdin mediji u srbiji …,,ćutali,, niko o tom nije smeo da bilo šta kaže, ..zahvaljujući jednoj tv koja je bila ceo dan u stalnoj vezi sa svojim dopisnici a sa tog područja sve se čulo i pratili smo razvoj, e tada je jedan gost ,,bivši ambasador sa kosova, u makedoniji , čovek sve lepo rekao , objasnio ..ovo je bio akt terorizma sa se taj deo kosova otsexe od kosova ..i jos neki delovi i pripoji srbiji, cak i sa vojska udje,…eto koliko bi tu jos bilo poginulih….sulude ideje…i ovo sto prica ovaj covek je sasvim moguće…al ko zna kakav će biti odgovor vlasti kosova …na ovo i njihovih oružanih snaga…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.