Svojim aktivnostima crkva priprema teren da Vučić „pozavršava“ poslove: Marko Oljača o „savezništvu“ predsednika i patrijarha

Ostavite komentar


  1. Nakon rezolucije EU o SPC napadi na SPC su očekivani, samo se čekao trenutak.

  2. Ko je i šta je Oljača?
    Čime je zaslužio pojavljivanje u medijima?

  3. Odkada su ovakvi ljudi u vrhu SPC,odem ponekad u crkvu da tražim oprost za njihove grehe,umesto da budu pastiri srpskom narodu predali su se satanistima da ih vode,ali narod sve vidi i tako nešto ne prašta nikada.

  4. Зар може бити већа беда од оне коју смо доживели и преживели за време досманлијске лоповске багре од 2000-2012. године.

  5. Polako samo, otići će Vučići, Vulini, Dačići, Porfiriji, a onda će se SPC naći u neviđenim problemima jer će se napokon vidjeti da nisu Crkva, nego političko-svetosavsko-nacionalistička tvorevina.

  6. Lucifer je ovladao i Pravoslavnom religijom,Satanizacija i kriminalizacija celog vrha se neometano sprovodi preko Srpskog Pabla Eskobara.

  7. Čovek bi, dok čita teksove u Vašim medijima, pomislio da je Djilas osvojio 50% glasova na izborima i da je Vučić na prevaru preoteo vlast. Morate da shvatite da sve što pišete pišete u ime maksimalno 10-12% naroda

  8. Dugačke i prilično teške su Vam teme, zato imate malo komentara. Ipak je ovo Srbija 95% nepismenih i polu pismenih ljudi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.