SZS: Huligani predvođeni režimskim poslušnicima večeras planiraju nove napade

Ostavite komentar


  1. A SZA ne upozorava protestante na opasnost po zdravlje od korone zbog velikog broja ljudi na malom prostoru. A svima su bila puna usta od opasnosti zbog izbora. Mada tamo se zadrzavalo 15 minuta , o sada i do 15 sati. Nema ni dr. Radovanovica da se po tom pitanju oglasi.

    1. Ma kakvih 15 minuta, ja sam glasao za Vučića i ni 5 minuta se nisam zadržao, a ovi što nisu mogli da pronadju svoje na izbornoj listi, njima je trebalo najviše 10-ak minuta. Problem su žurke, noćni klubovi, nargile, splavovi… Sinoć, na protestima, Korona svira kolce, a mušterije igraju, a naplata tek stiže. Biće ispraćaja, kao kad se nekad išlo u armiju. Izbori su bili pre mesec dana, a žurkice, nargile, i ostalo, svaki dan. Ne lažite više.

  2. Ko ste vi da prisvajate pobunu i protest? Prestanite da zamajavate sebe i gradjane, vi ste nebitni. Spustite se na zemlju.

  3. Pa zar SZS i večeras izvodi narod na ulice? Sramota i bruka. Svi koji se razbole u narednih 10 dana na lečenje kod Djilasa i Vuka. Oni imaju pare, pa mogu angažovati privatne lekare u lečenju demonstranata. Ej, Srbi, moj narode, zar ne vidite šta nam i jedni i drugi rade. Pamet u glavu, samo sami sebi možemo pomoći.

  4. Ko će biti kriv, ako se za dve nedelje razbukta virus ponovo, vlast, ili vi koji ste pozivali gradjane na masovno okupljanje?

  5. Čist populizam, okrivljivanje vlasti za sve što se dešava, da bi se povratili od katastrofalne procene da idu u bojkot.

  6. „O,covece, milimetru u prostoru i sekundo u vremenu, cemu tvoja gordost?“ (Vladika Nikolaj Velimirovic). Pojede vas sujeta , Djilasa i kompletan SZS, Gligorija, Ivanovica,Obradovica….svakog ko ne misli kao vi etiketirate kao smrtnog neprijatelja, zatucanu, neobrazovanu i nedemokratsu spodobu i bota ,kojoj vi morate da otvorite oci. Sve i da nemam mozak, imam pravo da mislim drugacije i da vas kritikujem i vas i vlast i svakoga ko se namece kao politicka opcija za koju neko treba da glasa. Zbog Obradovica bih promenila Zakon o narodnim poslanicima: dve godine bojkotuje rad skupstine i prima platu od drzave: tvoje pravo je da istupis iz saziva skupstine u koju si delegiran od strane naroda, ali vrati onda mandat…Svi skupa ste najgora opozicija ikada i bruka za izvornu Demokratsku stranku!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.