SZS: Izveštaj REM još jedan razlog za bojkot

Ostavite komentar


  1. E da…
    Pala je kiša – još jedan razlog za bojkot..
    Predvidja se topljenje polarnih kapa – eto još jednog razloga za bojkot.

      1. Hajde da jos jednom svima vama celikoglavima razjasnim ideju bojkota i njegovu vaznost.Primer: igramo ja i osoba X sahovski mec. Ali on ima za razmisljanje 90 minuta za 45 poteza a ja 30 minuta za 50 poteza.Dalje, on ima pravo na dve pauze po pola sata i pomoc sekundanta a ja na jednu pauzu bez sekundanta u trajanju od 10 minuta. Povrh svega toga on umesto dva topa ima jos dve dame i tako ukupno ima tri dame a ja jednu. E takvi su vam i Vucicevi izbori: ako ste opozicija necete moci na nacionalni dnevnik i nacionalnu televiziju, koju inace placaju svi gradjani , pa i oni iz opozicije.Ako se i oglasite na drugim medijima , tu je kampanja za blacenje i lazno optuzivanje opozicije. Ako i to ne upali, tu su crni dzipovi, navijacke bande za zastrasivanje eventualnih simpatizera opozicije.Ako je i to nedovoljno, organizuje se muljanje na glasackim mestima i onemogucuje kontrola izbora. Ako i to zakaze, tu je tuzilac koji se ne pojavljuje u svim krimi aferama, tu je Ustavni sud koji se ne mesa u svoj posao. I ajde da dodamo, marketinski je tu i baba Angela da podrzi nekom mudrom izjavom AV i njegovo silovanje izbora. E sada, ako se ne pristane na sve ovo, skida se lazna zavesa sa rezima i pokazuje se njegovo ogoljeno samovlasce, rezim vise nema ni nasminkanu demokratsku legitimaciju. Sahovski receno – svojom borbom za pristojne uslove igre i nagrade sahistima, napustanjem turnira na kojima je vodio, principjelni i dosledni Fiser je ucinio vise za sah i sahiste nego bilo ko pre njega. On nije pristajao na unapred namestene stvari u korist SSSR.Jel sad jasan smisao bojkota tupani?

        1. Ala je covek razjasnio svaka mu cast. Pravi praznoglavi mudrosav. Da li znas zemljace sta si uopste napisao u ovolikom komentaru. Klasicna mentalna onanija. Opoziciji sve zivo smeta kao sto rdjavom ku“cu i dlake smetaju.a jedini nacin borbe im je bojkot. Eto Obradovic i Dveri vec godinu dana bojkotuju rad u Skupstini ali nikako ne bojkotuju skupstinsku blagajnu. Tu su prvi i najazurniji a uzimaju nase pare. Ti ako ne dodjes na posao tri dana dobices otkaz a ovi lelemudi ne rade nista godinu dana ali pare redovno uzimaju. Razmisli malo zrelije o svemu i ne vredjaj ljude. Svako ima pravo na svoje misljenje glupane.

    1. Bravo za Dragana Djilasa, molim samo kada dodje na vlast ne zaboravi sta je obecao. Da pohapsi sve ove sto besomucno kradu, sve botove koji nam ugrozavaju sigurnost, da pooduzima sve sto su pokrali sns, sps, js i bratija, da zabrani sve te stranke i oslobodi nas ratnohuskackog balasta.

      1. Rvo ja kazem da i ti besomucno krades ali nemam nikakve dokaze za to. Navedi neki dokaz pa da ti vetujemo. I ti polarizujes Srbiju na botove i skotove. Ako bi Djilas dosao na vlast to bi bilo kao da lisici das kokoske da ih cuvs. Brzo bi ova Srbija i svi mi prdnuli u cabar. Ako je Djilas kao gradonacelnik Beograda inkasirao 650 miliona evra na svoje racune a Beograd ostavio u dugovima za vise od milijardu evra, sta bi tek radio kad bi (ne daj boze) dosao na vlast.

    1. Dule , zasto si toliko nervozan . Ako neko bojkotuje izbore , toje njegovo pravo .Covece , nemoj da se nerviras , tisi na budzetu.

  2. Ja mislim da SZS na kraju dana i ne znaju zasto su uopste krenuli u prvobitni bojkot, jer toliko razloga im se nadodalo, da su se izgubili.

  3. Politika je igra nerava za koju je prevashodno potreban jak stomak. Oni koji su odabrali taj zivotni put, neka ga igraju, nije nase. Ono sto me vec dugi niz godina zbunjuje, zasto se vlast i njegova botovija toliko strecaju na svaku izjavu „beznacajne“ opozicije? Sve mi se cini da je upravo to ogledalo (ne) inteligencije istih.

  4. Bojkot izbora je stvar i pravo glasača a ne političkih stranaka. Stranke mogu da se kandiduju ili ne kandiduju za izbore, a birači odlučuju da li će na iste izaći ili ih „bojkotovati“. Bojkot bilo čega podrazumeva potpuno distanciranje u svim segmentima od nekoga ili nečega, a ovde to nije slučaj. Nazivajmo stvari onakvim kakve su zaista.

  5. E crni urednice i podguzna muvo ko zna cija. Moje komentare ne objavljujes a ove sendvicarske sa vredjanjem se polomi. Pi gade jedan prodana duso.

    Diki 26. maja 2020. u 18.18
    Ala je covek razjasnio svaka mu cast. Pravi praznoglavi mudrosav. Da li znas zemljace sta si uopste napisao u ovolikom komentaru. Klasicna mentalna onanija. Opoziciji sve zivo smeta kao sto rdjavom ku“cu i dlake smetaju.a jedini nacin borbe im je bojkot. Eto Obradovic i Dveri vec godinu dana bojkotuju rad u Skupstini ali nikako ne bojkotuju skupstinsku blagajnu. Tu su prvi i najazurniji a uzimaju nase pare. Ti ako ne dodjes na posao tri dana dobices otkaz a ovi lelemudi ne rade nista godinu dana ali pare redovno uzimaju. Razmisli malo zrelije o svemu i ne vredjaj ljude. Svako ima pravo na svoje misljenje glupane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.