SZS: Naprednjačka hobotnica isisava život iz Srbije

Akcija „Uzbuni se“ u Užicu

Ostavite komentar


  1. Vi isisavate zivot iz Uzica i svakog drugog grada svojim demorlisanjem mladih svakodnevno.

    1. Nedao Bog, da dodju pa da upropaste zlatno doba i zaustave nastupajuce platinasto!!! Uzivaj….

  2. „mala je ovo zemlja koliki su oni izdajnici“ čuveni citat iz naše kinematografije koji najbolje oslikavaju današnje vreme. ova vlast će vam ukrasti i zlatan zub ako dovoljno dugo držite otvorena usta a gde neće lovu iz državnih firmi koja im je na „izvolt’e“.

  3. Da li uopšte znate šta se dešava u Srbiji dragi botovi. AV AV AV pravi ono što je nekad Broz hteo da napravi Balkansku Federaciju…./šengen/. Oteraće svu omladinu iz Srbije jer u narednih 7 godina treba ispraviti sve ono što je smislio sa svojim poslušnicima iz SNS-a. Diže plate i penzije odnosno VRAĆA a na drugoj strani poskupljuje struja pretplata infostan cene u prodavnicima itd. Kako narodu Srbije objasniti da se pare slivaju STRANIM FIRMAMA a da mi možemo da očekujemo da migranti i stranci grade na naši gradilištima. Prodjite pored SKYLINE-a pa ćete čuti jezike radnika na gradilištu. Gde su naši ljudi. Naravno u _Nemačkoj. 2008 godine prosečna plata 460 evra. 2019 prosečna 500 evra/pod znacima navoda. Srbijo o čemu mi pričamo, šta mi razmišljamo u glavama neshvatljivo je za jedan narod da toliko ništa ne pamti. Nama ne trebaju socijalisti, komunisti radikali. Nama treba zdrava NAŠA privreda. Opametite se ljudi. Pozdrav.

  4. Rast plata,penzija,otvaranje fabrika,izgradnja autoputeva,Beograd sve lepsi.Sa koje planete su ovi i u kojoj drzavi.Ovi su na kosovu.

  5. Jako je iritantno kada kažete da „ne treba osudjivati one koji zbog siromaštva i straha podržavaju ljude poput Jutke“ i onog direktora fabrike oružja gde radnici ginu „jer to nije fabrika čokolade“.
    Da li to znači da ne trebamo da osudjujemo i one koji pljačkaju i možda prilikom pljačke nekog ubiju jer su gladni i siromašni ?
    „Opozicija“ je tu gde jeste i nema nikakvu podršku gradjana zbog korupcije i nesposobnosti dok su bili u vlasti, a upravo i zbog ovakvih gandijevskih stavova.
    To u ovom svetu mafije, ne samo u Srbiji, neće proći.
    Revolucija je jedino rešenje i blokada ulica do svrgavanja mafije (dovoljno je samo u Beogradu). Pacovi će se razbežati jer ovi nemaju petlju da isteraju tenkove na ulice. To huligančić vučić, Slina i onaj tetkin ljubimac, ne mogu ..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.