SZS o učešću na okruglom stolu

Ostavite komentar


  1. Главни „факултет удбе“ позива на „округле столове“. Кад тамо „шведски сто“ оних који су увек спремни да „договоре“ а ли своју судбину на штту судбине опљчаканог становништва у Србији које заједнички пљчакасју од 1944 са „ротацијама“

  2. Dakle pritegla medjunarodna zajednica preko starog legla UDBE,FPN,medijaciju…koja treba da iznedri vladu nacionalnog spasa(od uzasa)…provede priznanje Kosova..i abolira Vucica od sveg haisa,lopovluka i nesrece koju predvodi 7 godina..Zrtvovace on naravno..neke svoje cause..podelice sa opozicijom po pola,kolac vlasti ,bice za sve do volje..najurice deo bulumente iz sadasnje koalicije…i milina..Zivi bili pa videli

  3. Ispostovali, cuj ti njih, pa tesko da neko iz SZS-a ima trunku postenja u sebi. Vi sto hocete vlast po svaku cenu i sto rusite samo da bi ukrali vlast od naroda i drzave pricate o postenju i o ravnopravnosti, legimitet necu ni da pominjem jer to nema u vasem recniku!

    1. Pa kako će znati dali ovi žele da ispune zahteve. Lično u to sumnjam ali i to se mora forme radi odradii.

  4. Opa!Pocela prica izmedju „ljute opozicije“ i vecitog vladara a sve pod pokrijateljstvom „nekog sa strane“! E moji a sta sada hoce da kazu naivci koji su napadali Acu Sapica koji je bio za dijalog sa svima i jedni i drugi su ga napadali jedni da je trojanski konj i bot a sns-OVCI da mu uskracuju budzet i rad komunalnih preduzeca!Ko je sada trojanski konj?? Sto pricate sa diktatorom? Eto nisam pogresio kada sam podrzao Acu Sapica koji je jedini bio sa dijalog sa svima a da se radi u korist gradjana kao sto je na Novom Beogradu. Jedini ostaje dosledan!I vodjini nesposobnjakovici, lopovi sa kupljenim diplomama sada pregovaraju „opozicijom“!Pregovara se o necemo sto mora da bude normalno. Samo mi recite ko je i vas i vucica pritisao da sednete za isti sto i da se dogovarate o podeli vlasti!Svi su isti!Zato i glasam za Acu Sapica jedini dosledni politicar koji drzi svoju rec.

  5. ogromna greška opozicije. Sad će vlast da ispadne kao neko ko želi da popravi situaciju a na vas će da svali da izmišljate razloge za bojkot. Doći će do zatezanja odnosa sa delom opozicije koja nije bila pozvana na skup. I kao šlag na tortu idete na noge čoveku koji je ukrao fakultetsku i doktorsku diplomu. Pa što ste ga onda uopšte i kritikovali kada vam je on legitiman za pregovore ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.