SZS: Odlukom o učešću na izborima ZZS sam sebe diskvalifikovao iz SZS

Ostavite komentar


  1. Vase pravo je da ne izlazite na izbore kao sto je NASE pravo da masovno iz inata izadjemo beli listici sa komentarom tako da ce nas biti puno belih nevazecih a vi cekajte novu olimpijadu sa srećom koga Pljujete posle 26 aprila.

  2. I sta bi Zelenovic dobio bojkotom? Izgubio bi I on I opozicija jedan od dva grada I pao bi u ruke Djilasu I kompaniji. U szs ce na kraju ostati Djilas I Jeremic kao dva vecita I neuspesna tajkunska opozicionara.

    1. SzS je najveca politicka greska koja siri lazovski sistem vodjenja Srbije , narod vas ne zeli.

  3. Nisu Đilas,Lutovac,Obradović i Jeremić uložili ni minut svojih života u razvoj grada Šapca -zato im je tako lako i bilo da zagovaraju bojkot lokalnih izbora u Šapcu. Što bi za posledicu imalo predaju grada u ruke naprednjaka. Na političkoj sceni- Nebojša Zelenović i njegov tim saradnica i saradnika su nešto najdragocenije što Srbija trenutno ima. Njihove ideje,planovi i način na koji ih godinama sprovode u gradu Šapcu- čine ih daleko kvalitetnijim ne samo od Vučićevih štetočina već i od opozicije koja ih je upravo izbacila iz Saveza za Srbiju. Nebojša Zelenović i njegov tim su istinski ponos Srbije i kamo lepe sreće da svaki grad i svaka opština u ovoj zemlji ima svog Nebojšu Zelenovića. Zato puna podrška Zelenom iz svih krajeva Srbije-Šabac je ovog proleća poslednja linija odbrane od propasti i štete koju nam je svima, u svakom delu Srbije- naneo Vučićev režim!!

  4. Zašto predati gradove i infrastrukturu SNS u koji bi došao na vlast i ugnezdiđi se u fotelje .šta. To znači ako predaš narod propalitetima.neko ovde radi za Vučića.

  5. Da preuzzme mesto lidera – eto šta je – nešto se ozzbiljno kuva – čine sa da ZZelenović postaje av bot – a čak čini mi se nema u Šapcu više ni sns-protesta (mada ovde možda i grešim) protiv dotično gdina. NEBITNO. Nema više priče : ko izzađe, ko podrži izzlazzak deo je vlasti, odnosno av botina ko ih podržava na društvenim mrežama

    1. Samo da se dopunim: ZZelenović izzgleda pica na mesto lidera opozzicije – reko bi da stvar nije ni malo naivna – na šta sam već upozzoravao!

  6. Bolje sam nego u lošem društvu. Ko ne ume da čuva ono što valja ne zaslužuje ni da ga ima. Da možda ne bi da ih kazne kao što je Botin naslednik hteo da radi građanima koji ne potpišu sporazum. Sve glupak do glupaka i u vlasti i u bivšoj vlasti. Povraća mi se od politikanata bez morala, bez ideja, bez ljudskosti.

    1. Oni sto su pregovarali oko uslova za izbore, morali su da insistiraju da se odvoje lokalni od pokrajinskih i republickih a to.se uopste nije pominjalo. Ja se samo plasim da ce SNS sve uciniti, ukljucujuci i najprljavije radnje, da pobedi u Sapcu i Paracinu. Ovom narodu ja vise nista ne verujem.On je potkupljiv i pokvaren. Volela bih da je Zelenovic u pravu, a ne ja.

  7. Selim se sa Vračara u Šabac. Šabac ima Sandokana i Vacića koji ne kriju ko su, ali nemaju Čedu koji se lažno predstavlja i koji je Vračar prodao za šaku dolara. U ovom suludom vremenu i nijanse su važne.

  8. Iako ću bojkotovati ove para izbore za lakoverne i lakomislene, da sam nekim čudom šapčanin, svakako bih izašao na lokalne izbore iz neuporedivo više pozitivnih razloga ZA, nego negativnih. Neki fukcioneri SzS stvarno nisu dorasli zadatku, ako svimsnagama ne pozovu birače da podrže izbore u Šapcu i Paraćinu.

    1. Demo-krata. Da imate podrsku naroda izasli bi bi I na parlamentarne izbore. Nemoj da se folirare

  9. Potpuno podrzavam komentar – odgovor koji je dao Milan u 14:41. Ono sto je dobro treba sacuvati. Poziciju koju je steklo rukovodstvo u Sapcu verujem steklo je zasluzeno. O tome ce se gradjani izjasniti i na izborima. Mislim da ce gradjani Sapca znati da procene da li treba da se izjasnjavaju i na republickim izborima. Verujem u njihovu razboritost.

  10. I opet ću da kažem isto. Ko su oni da nekom pričaju da li da izađu na izbore ili ne?! Ako njima nisu fer ne znači da i ostali misle tako!

    1. Baš iznenadi ovaj Zelenović. Pa što odmah, u danu proglašenja bojkota, na svim nivoima, čovek se ne izjasni o izuzeću Šapca? I to bi bilo pošteno i prihvatljivo. Zašto sad? Zar to ne liči na sprdačinu prostodušnih ljudi? Ovo je, očigledno, neko političko muljanje, inače čovek se ne bi igrao sa svojom političkom sudbinom. Jer postoji bezbroj načina da on Šabac izgubi. I? Šta posle, osim sramote i političke penzije. A i da dobije, moral mu je ovim postupkom nagoreo kao božićno drvo.

  11. Nece Zeleni da prepusti platu Sandokanu,to je vaznije od naseg zivita.Od 2002. nisam bio na izborima jer sluze za ihlebljenje raznih probisveta,sad se javio i ovaj da mu cuvamo privilegije.

  12. stvar je jasna bojkotom se gubi legalitet. ZAto Vucic pomaze sve one koji hoce na izbore jer kad dobije imace legalitet. Totalni bojkot – on mora da sidje sa vlasti . Prosto ko pasulj ali narodu to nije jasno. On je uzeo vlast sa 25% glasova , to je njegov potencijal. Ako izadju samo njegovi stvar je dovedena do apsurda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.