Tači: Amnestija kao deo sporazuma

Ostavite komentar


  1. Na svaki način Albanci žele da izbegnu suđenje za ratne zločine UQK i da na taj način terorističku organizaciju proglasi za oslobodilačku. Slično se radilo i u BiH i Hrvatskoj da bi se građanski rat proglasio oslobodilačku od agresori, naravno Srbije. Srbija nikako ni u cilju pomirenja ne sme da pristane na taj dogovor jer svi srpski ratni zločinci su odležali svoje ili procesuirani, pa kada se to desi i sa UQK kojoj se nikako ne sme priznati prefiks „Oslobodilački“. U skupštini R. Kosovo je pokrenuta inicijativa da se 12.06. proglasi kao dan oslobođenja od stogodišnjeg ropstva i srpske okupacije. Usvoji li se takav zakon Srbima će se naneti ljaga poput one oko Srebrenica.

  2. Nema amnestije za zlocine nad Srbima ,za teroriste i trgovce organima ,to slobodno zaboravite.

  3. Da ne bude malo mnogo, uz sve to i Nis da vam damo onako gratis. Vidis Taci, politika USA je potpuno neprevidiva. Nek stane podrska amerike razmisli dobro sta ce biti sa svima vama jer ste stali na zulj celom komsiluku.

  4. Šta je Tačiju (M)ilo, to se Tačiju i snilo.
    Ne zaboravimo i Haradinaja.

  5. Nema amnestije i za nikoga bez obzira na to da li je srbin ili albanac.

Ostavite komentar


Politika

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO) 10

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO)

"Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice", izjavio je u emisiji "360 stepeni" glumac Sergej Trifunović. Na pitanje šta se svaki put desi opoziciji da dođe na kraju do podele, Trifunović kaže - sujeta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.