Tači: Genocidna politika Srbije se ne može odbraniti, treba je osuditi

Ostavite komentar


  1. Račak jeste LAŽ. To je tada objavila i nemačka državna televizija ARD. Internacionalna komisija je utvrdila da su to bili UČK vojnici preobučeni u civilna odela! Tači to dobro zna ! Laž izgovorena tri puta često bude proglašena za istinu! Šta je sa organima srpskih civila ,Tači? To nije genocid?!

      1. Ne lupaj i ne spinuj u Racku nije bilo nikakvog deteta a akcija srpske policije u Racku se izucava kao brijilantna na americkim vojnim skolama.Kada bi razmislio malo tom tvojom petokolonaskom tikvom upitao bi se kako niko od strane komandanata akcije nije odgovarao u Haga za to „zlodelo“Ubi vas „istina“ iz zapadnih ambasada.

        1. Jel vi to o megatrend akademiju pricate;) Cuj “ americke vojne skole proucavaju akcije srpske policije “
          aj reci nam bar jednu od tih“ americki vijni skola“

  2. Nadam se da ce ga proganjati ti nad kojima je izvrsen genocid, svi odlicno znamo nad kime je izvrsen genocid!

      1. @Lisi

        Racak je rekla-kazala, zato i nije podignuta ni jedna optuznica za Racak ali zato za vadjenje organa Srba vec uveliko postoji sud u Hagu i uskoro stizu i nalozi za hapsenje…

        1. Ja licno nemam nista protiv da se zlocinci kazne,al sto se tice price „vadjenju organa“ u to ne verujem ne sto ne bi ovi uradili al je transplantacija organa „malo“ komplikovanijanego sto srpske Ptrijote misle!U vezi teme imate izjave srpski strucnjaka koji sumnjaju u mogucnost da se u takvim uslovima(stala) urade transplatacije ili vadjenje organa!
          Svaka prica o organima vrti se o tkz „zuta kuca“ a zavrsava se sa kupoprodajom bubrega sto se desilo na Kosovo posle rata gde su ucestvovali „donatori“ iz moldavije i kupci iz Izraela!

  3. Taci govori o genocidu??? Cuj ti to!!! Ima li coveka koji u novijoj istoriji ima vise dusa na savesti…

  4. Ovo nece biti objavljeno,ali na promovisanju ove lazi radi list Danas i njegova novinrka Snezana Congradin ( postoji tekst pun lazi koji je ove godine objavio ovaj eminentni list).

  5. Zar nije juce Taci izjavio da je NATO spasao Albance od genocida i jos se zahvaljivao? Kako sad, ili je NATO sprecio genocid te genocida nema ili NATO nije sprecio genocid te genocida ima i zasto se onda Taci zahvaljivao?.Ne moze i jedno i drugo. Ili kod Tacija moze sve.

  6. Potpuno razumem komentare jer zlocine na Kosovu je radio Milosevic u ime gradjana Srbije a sad narod ispada genocidan

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.