Tači: Razgovor sa Putinom veliko dostignuće

Ostavite komentar

  1. Paf…. Šamar…. Paf, od Rusije. Ajde što nas muči Zapad, ali što nas muče naši političari. Kosovo je nezavisno, izvucite bar neku autonomiju za Srbe, iako ni jedan srpski političar za to nije bio sposoban, od Miloševića, do ovih danas.

  2. Ova podvala je pokušaj urušavanja odnosa između Srba i Rusa. „Sastanak“ može pre svega da se okarakteriše kao susret dva čoveka koji su se zatekli na istom događaju, pri čemu je jedan od njih (zajedno sa organizatorom) sve činio što je u mogućnosti da se nađe blizu Putina. Ovo je uspešna, ali podla igra i sa Putinom.

  3. Susret na marginama proslave u Parizu dakako nije slucajan vec dogovoren unapred. To je istorijski susret tzv.Kosova sa predsednikom Rusije i samar Srbiji i srpskom narodu od strane nama do juce bliske i bratske Rusije. Susret nisi jasnu poruku podrske Albancima, Ruski zvanicnici se nikada ne susrecu sa opozicionarima i pobunjenicima u nekoj zemlji…susret sa predsednikom drzave koju na priznajete a u sukobu je sa vasom saveznicom(Srbijom) daje legitimitet tzv. Kosovu i precutnu podrsku…odnisno vodi ka uspostavljanju odnisa s Kosovom. Siptari nikada nece biti odani saveznici Rusima.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

5. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.