Tači: Srbe plaše kriminalci

Ostavite komentar


  1. Treba biti ekstremno intelektualno hendikepiran i nasesti da se ovde radilo o suzbijanju kriminala ili da Taci brine o Srbima. Kao prvo, pravi, organizovani kriminal se nalazi u Pristini a Taci, Haradinaj i pola vlade „drzave kosova“ su aktivni clanovi. Kao drugo, ovakav cinizam i licemerje Albanaca kakvu demonstrira Taci kao i ovakve akcije ce se obiti nazad o glavu Albancima, kad-tad.

    1. Treba biti ekstremno intelektualno hendikepiran i nasesti na spin AV. Tezu da su Srbi na Kosovu zaplašeni od kriminalaca iz svojih redova je prvi obelodanio Oliver Ivanović. A vrh organizovani kriminala sa Kosova, eno ga sedi na balkonu Skupštine Srbije i tu i tamo pravilno raspoređen po skupštinskim klupama.

      1. Svaka cast, neznam dal’ da se ljutim ili da pohvalim komentar, jer si me pretekao I napisao ono sto sam I ja mislio da napisem? Sada nema potrebe, u svakom slucaju BRAVO?

        1. A ja bih rekla da iza nika Draguljče i I.T. stoji njedna ista osoba.

          1. Ау, Милице, паметнице, бре. И, допуна, ти су гласали Таћија за председника, Рамуша за премијера… Ма, мислим, јако добро сарађују, немају граница. Па сад, по потреби, некад криминалци а некад коалициони партнери.. Или је то једно те исто.

        1. Tako je.Kada sidju sa balkona, ustanu sa sedista u sali i zapute se u restoran.

      2. Tako je „Draguljce“ a sada trk po honorar, tj. burek, odradio si ga veceras samo tako.

  2. Povrh svega ona nam se jos i ruga, izmislili su kriminalce kao dobar paravan da uhapse nase neduzne Srbe, moramo dati sve od sebe da ih oslobodimo i da se smiri nestabilnost u regionu.

    1. Da nije na tom spisku i neki Andrej ? Da budem detaljniji Andrej V, ili A.V.

  3. Ma igrali se derani. I jedni i drugi, a i ovi treci, belosvetski. Samo mnogo brate šmiraju. Mora to bolje da se izrezira, ovako ispade neki osrenji vodvilj.

  4. Ovi, policajci sa KiM su bas glapi. Nasli da hapse kriminalce bas onda kad su se oni nalazili na galeriji Skupstine Srbije. AV je najavljivao da ce Albanci napasti. Mora da mu je Taci dojavio.Znao je unapred.

  5. Vidjeli Srbi od Rusa sata su napravili u Ukrajini ,pa hoce i oni malo Kosova pa malo Bosne i da naprave veliku Srbiju ahaaaa malo stra . Ustvari tko vam može zabraniti maštati . Pustili ste na miru Makedoniju i crnu goru da se osamostale, zašto ? Zato sto su pravoslavci. Nije narod lud narod zna i pamti ne zaboravite.

  6. Pa u ovom slučaju više verujem Tačiju, nego Vučiću, Dodiku i Rusima. U stvari, njima nažalost uopšte ne verujem. Kada vidim npr. Djurića i kojom mržnjom zrači taj mladi čovek prosto se loše osećam. Dok god su stari znanci iz devedesetih na vlasti i na jednoj i na drugoj strani, nema dogovora. Na kraju, Kosovo je država u nastajanju i mora da se dokazuje.

  7. U pravu je covek i sve sto je rekao je tacno. Nacionalizam je zlo, a ljudi dole (ali i gore) se zastrasuju kriminalcima i bandama (kao sto su npr „navijaci“ , „huligani“ i slicni) samo da se ne bi nista promenilo. Koji problem sa time imaju ovi pojedinci sto vise vole da srbuju nego da makar na trenutak zagreju onu jednu porpodicnu mozdanu vijugu koju dele sa ostalim clanovima familije? Doduse, mozda tog dana nije bila kod njih.

    1. @Babi Pupuska
      To sto ratnog zlocinca i krimosa Tacija nazivas „covekom“ i dajes mu na pravo sve govori o tebi i o tvojoj jednoj mozdanoj vijugi.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 10

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.