Tači: Vučić može da vodi kampanju, ali osnivamo vojsku

Zaharova: Formiranje vojske Kosova opasno za Balkan i Evropu

Ostavite komentar


  1. Taci se zanosi jer samoproglasenje Kosova je neustavno! Tako molim lepo i zapadnjaci su protiv ove opcije, svet je uz nas, Taci ide uskoro u istoriju. Vlada ce se izboriti i sa ovom Pristinskom provokacijom.

  2. Nadam se da ce danasnja situacija u Francuskoj opametiti EU i da ne dozvole stvaranje jos teroristickih organizacija na Evropskom tlu

  3. Sta ovaj Taci prica ,vojska Kosova nikako ne moze da bude faktor stabilnost….Verujem da ce nasa vlada doneti neko resenje….

  4. Po ko zna koji put Vučić obmanjuje našu javnost a potpisao je Briselski sporazum.Tači sa druge strane traži da se sprovede isti i svim snagama se bori za to.Nažalost cela srpska hipnotisana nacija nije tražila da pročita taj sporazum a što je još gore i meni prosto neverovatno taj sporazum se vodi kao državna tajna ! Ne znam ko je ovde prevaren ali mi nikakvu lekciju nismo naučili posle smene 4 različitih vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Vučić molio za podršku Gruzije 8

Vučić molio za podršku Gruzije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u telefonskom razgovoru zamolio premijera Gruzije Iraklija Kobahidzea za podršku te zemlje kada je reč o rezoluciji u Srebrenici i zahvalio na razumevanju pozicija Srbije koja se bori za svoj narod, pravo i pravdu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.