Tači: Vučićeva izjava o Kosovu za unutrašnju upotrebu

Predsednik Kosova u zvaničnoj poseti Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Nadaj se Taci,nadaj se.. Svi znaju da Srbija stiti svoje gradjajne na KiM i da je to nasa teritorija.

  2. Kako su pomirljivi ovi Kosovari, pa nalaze opravdanja za teroristicke izjave svojih dusmana…zato je sa njima lako…umesto kao sto bi Dacici to uradio – odmah – momenatlno poslati potresnu notu na sve svetske adrese i organizacije – da vide ako vec ne vide, ko vrsi teror na Balkanu sa tako visoke pozornice bez trunke srama !

  3. @Kostić. Nisu Srbi sa Kosova "Kosovari" već Kosovci. Kosovari su građani R. Kosovo. Ali ja bih ukazao na dva citatata. Kolindin: "…, već i puno većem prisustvu hrvatskih kompanija na Kosovu kada je reč o investicijama i daljem poslovanju"… Jest vala pa da prođu kao Srbi, Slovenci i Bosanci sa Todorićem.
    Tači… "…, Hrvatska i Kosovo imaju istorijsko prijateljske odnose"… Aha, albanski Balisti, hrvatski ustaše i makedonski komiti su u Maseju izvršili atentat na kralja Aleksandra a u II svetskom ratu su Sqiperija e madhe i NDH tesno sarađivale i prosto se takmičili ko će više pobiti Srba i uništiti više srpskih svetinja. Osim toga od Rahima Ademija, Haradinaja do Čekua, svi su se generali UQK školovali i služili u Hrvtskoj.

  4. Да, историјски период другог светског рата то најбоље потврђује. Знају то и "западњаци", али се праве луди. Коштаће их то.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.