Tačiju preti doživotna kazna

Ostavite komentar


  1. Nema od toga nista. Zapadno je to cedo. Nase se zrtve ne racunaju. Sve zlocince je podjednako trebalo kazniti. Ali pravde na svetu, nikada.

  2. Da nije smesno bilo bi zalosno. Nece taj da odlezi ni minut a kamo li dozivotno. Moze da pozove i svog kolegu Vuçica da svedoci u njegovu odbranu jer su „dzojnt vencr“ u stvaranju Nezavisne republike Kosovo.

  3. Ma nema ništa od toga. Takvom presudom bi Amerika i Evropa praktično priznale svoju krivicu. Svi znamo da će dotični biti oslobođen i u svojoj kvazi državi dočekan kao heroj.

  4. Pricam to pricu sve je to politicka farsa , sve je kao u losem filmu izrezirano ,bice sudjenja i Taci ce biti oslobodjen optuzbe i svi ostali ,i teroristicki napad takozvane oslobodilacke vojske bice proglasena pravednom tako da je napad Nato imao opravdano ucesce. Bombardobanje je bilo opravdano i Srbi su ugnjetavali Siptare vekovima iako su se Siptaro pripitomili pocetkom 20 veka, postoji dokumenat u Becu iz vremena Austrougarske vladavine na ovim prostorima. Do tog vremena su ziveli u PLEMENSKIM ZAJEDNICAMA NA PLANINE PROKLETIJAMA,i naravno to Arnauti nece priznati kel oni prave novu istoriju.

  5. Ako tamo ne bude nista zar ne mozemo mi da osnujemo sud i sudimo ima ovde za sudjenje i onih koji su im pomagali i pre i posle, hoce li se neko baviti svim tim u ovoj drzavi, pa ovde promicu svakojaki nemoralni nazovi ljudi, ako se predje preko toga to ne bi bio dobar pokazatelj za buduce borce otadzbine. Mnogo je vise nemoralnih bilo nakon sto se sve zavrsilo ali i za vreme ratova i u Hrvatskoj i u Bosni i na KiM. Sve se zna ali se cuti, nemojte se cuditi ako niko ne bude zeleo da ide vise u rat.
    Nemoralni ljudi moraju odgovarati.

  6. Civilizovani zapad je resio da stane na put virusu koji su hteli da probude Vucic i Taci sa “ razmenam teritoria“ ..koji bi da je zaziveo u par godina unistio Europu a onda i sire..da bi to zaustavili,slabija karika je Taci koji ujedno sa svojim kriminalnim radnjama koci Kosovo i njen razvoj…i on se mora skinuti par godina sa politicke scene…od ove “ optuzbe “ na kraju nece biti apsolutno nista jer nemaju nikakve osnove..

    1. @Valter

      Virus koji je pusten i koji moze da razori Evropu ali i sire, je bespravno otimanje dela suverene drzave i stvaranje etnicki ociscene albanske, naci-mafijaske paradrzave na Kosovu kao i gledanje kroz prste primitivnom i samozaljubljenom albanskom sovinizmu koji je zbog toga sto mu se sve tolerisalo, sada nesposoban da se suoci sa samim sobom te jos uvek lupeta od tome da su optuzbe za zlocine nekakva „neosnovana srpska propaganda“.

  7. Za razliku od Tačija Haradinajeve ubice na vreme su poubujali sve svedoke. Inače, po liku lako je prepoznati ko je bio veći zlotvor. A ja pa znam ko su i kakvi su bili srpski zlotvori kada su sekli Albanca, najboljeg Čoveka što može majka da rodi, deo po deo, od nosa, ušuju, jezika da bi ostavili njegovo raskomadano telo u dvorištu Fabrike kreča u Kačaniku da ga glođu igladneli psi, a u blizin njegove kuće i porodice. A dok je zapomagao čulo se u celom Kačaniku. Da bi pripdnici OVK uspeli kukom da prikače ostatke kostiju privuku preko autoputa Priština- Skoplje i predaju ga rodbni da ga stave u grob blizu rodne kuće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.