Tadić: Nema stvarnog otvaranja RTS za opoziciju

Predstavnici opozicije tvrde da javni servis ne želi da stvore uslove da opozicija može normalno da gostuje

Ostavite komentar


  1. Nije bilo otvaranja RTS ni kada je Tadić bio predsednik a Bujošević bio na čelu RTS. Ja pamtim 5 režima, Titov, Miloševićev, Đinđićev, Tadićev i Vučićev. Svi su funkcionisali na sličnim principima. Onaj ko se dokopa vlasti odmah zabetonira medije za svu opoziciju. Za nas je demokratija nedostižan pojam, jer se kritika ne doživljava kao doprinos državi, nego kao pokušaj rušenja režima.

  2. Ma bravo Njegose, bravo … Kako si samo dosao do tog genijalnog zakljucka.

    Svi koji kazu da je ova opozicija ista kao vlast ili da je nema rade za opstanak rezima na vlasti. Pitanje je samo da li to rade iz nehata ili iz interesa. Bez obzira na razloge rezultat je ubijanje nade bez koje nema promena u Srbiji. Sve su to naslednici belih listica koji su i matemativki doveli Tomu Nikolica na vlast nakon cega nas je Vucic prrtvorio u prezaduzene zombije koji se plase da ne ostanu bez njegove milostinje pa zato cute na sva ponizenja. A mozda bude i iznenadjenja …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.