Tadić o Đilasovom predlogu za beogradske izbore: SDS spreman da odmah pristupi razgovorima

Ostavite komentar


  1. Без треће нема среће. Борис хоће још једном испод цензуса, као претходна 2 пута.

  2. Čoveče kako te nije sramota da se još baviš politikom? Unazadio si Srbiju, narod te ne voli

  3. Opozicija ne vidi kolika je njena nemoć i hedikep jer se rukovodi samo vlastitim interesima

  4. Ali Borise na tebe sigurno nije računao.
    Ti si pokazao pravo lice kad si izašao iz DS 2 nedelje pre izbora.
    Pomozi opoziciji i molim te ne oglašavaj se.

  5. Dosta ostrašćenih komentara na račun Borisa, SDS nije samo Boris, logika nam govori da jedino ujedinjeni mogu da pobede, svako drugačije razmišljanje ide na vodu SNSa.

  6. Slazem se sa Kenom, mada je još tužnije kad Dačić izjavi kako će njegov sin da vodi Srbiju…

  7. G. Tadić treba da bude spreman samo za jednu stvar – momentalno i nepovratno sklanjanje sa čela bilo kakve političke stranke ili pokreta u Srbiji. Neka učini uslugu sebi, srpskoj politici i svakoj budućoj stranci koju bi poželeo da vodi.

    Ako ima kapaciteta i znanja da pomogne i savetuje, to može i treba da radi, ako neko hoće da ga sluša. Kapacitet da vodi – nema. Ako ga je ikad imao, davno je i trajno potrošen.

    Srbija ima još pametnih i dobrih političkih lidera, vidljivih ili ne, nije neophodno da g. Tadić i dalje pokušava da je spasi svojim ličnim liderstvom.
    Sem toga, Srbiji trebaju odgovorni lideri, koji će pokazati da znaju da se sklone kad im dođe vreme, g. Tadić je to jednom uspeo, na vrlo uzoran način. Šteta što nije izdržao do kraja.

  8. …… zovite i mene, hoću i ja, zovite me, zovite me… Jeste li me vi to zvali? Mislim ako narod insistira, ja bih mogao… Znači ako treba ja bih, slobodno me zovite!

  9. Bestidnik. Da nije njega i đilasa, ne bi nas danas ova bagra jahala!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.