Tadić pozvao Vučića i Brnabić na TV duel: Ne duguju to meni, već građanima

Ostavite komentar


  1. Jesi ga zvao na TV duel i kad si mu sa Rakićem pravio stranku? Ušima se pokrij, sramoto, kakvu si nam bedu od ljudi doveo na vlast, užasan si koliko nemaš sramote.

  2. naravno, to se nikad nece desiti, paze oni na to da se ne cuje istina vec vise od 10 god, zar mislite da ce jednim potezom da sruse sav taj trud?

  3. Istina je da duguju, ali da bi to bio nekakav „duel“, nužno je da s druge strane bude neko politički relevantan, a Tadić to nije. Mnogo veći problem je što to nisu ni drugi…

  4. E jesmo procvetali sa tim investicija a. Ja probao preko navigacije da pronađem tu srećnu zemlju u kojoj živim. Ne uspeva mi.

  5. Izgleda da Tadić nije svestan u šta se upušta?! Pa on ne bi imao šta da kaže u ovom duelu! Čime bi on to mogao da raspolaže i da se opravda posle svega što je učinio za KiM?!

  6. Ti si svoje rekao i ni to ti nije bilo pametno. A sad lepo u penziju, imas debelu penziju za veliki nerad i velike privilegije i ostavi se politike

  7. Mogu da imaju debatu, gradjanima bi bilo zanimljivo da čuju šta ima ko da kaže…

  8. Tadić je bio i ostao gospodin čovek .
    Sam način na koji je govorio i na koji još uvek govori to potvrđuje.

  9. Svaka mu je na mestu.Ne mora nikad vise biti u politici ali ih mora naučiti kroz taj duel kako se treba izražavaju bez mangupskih, ulcarskih reči.

  10. A ko ste vi da bi vam oni izašli na duel ?Šta ste vi u ovoj zemlji ,osim bivši propali
    prdsednik ,bivši takođe propali predsednik nekada naj jače ctranke sa naj jačim kapacitetom koja je posle pokojnog Đinđića a pod vašom upravom propala isto kao i Srbija za vašeg predsednikovanja .Gospodine da li patite od neke uobrazilje da ste išta dobro učinili .Shvatite već jednom da ste vi „doveli“ na vlast SNS ,vi sa gospodinom Šutanovcem ,Vukom Jeremićem ,generalom Ponošem i petooktobarskim deliocima plena ,svi smešteni po institucijama države i ambasadama sveta da nastave sa brukanjem unakažene ,opljačkane burazerskom pljačkom Srbije.Jedina zasluga vam je overa državnosti Kosova naravno za šiptare dobro.

  11. Hgdde ga ovaj poziva u Rumuniju na due pa ti covece nemas nikaka krebilitet za duel i kad bi neko izaso na duel sta to dobro ima da kazes sve si svoje rekao dok si bio na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.