Tadić: Udaljavanje Đurišića sa sednice pokazatelj sloma parlamentarizma

Ostavite komentar


  1. A najveci krivac za slom parlamentarizma si ti koji je doveo ovo jednoumlje na vlast i koji je proglasio SPS za „prirodnog partnera DS-a“ (glupost veka). Sad vidimo gde je demokratija u Srbiji a gde je Dacic.

    1. „Bolje“ bi bilo da je odmah pustio radikale i sps da formiraju vlasta da odmah uniste parlamentarizam…bas inteligentno i logicno razmisljanje

  2. Udaljavanje Đurišića je pokazatelj da se neće tolerisati maltretiranje žena!

  3. Ako je mudar gospodin Tadić će promeniti ime partije i potražiti nekog mlađeg srpskog Orbana , da vodi tu novu srpsku demokratsku stranku ,
    jer su levičari omrznuti u srpskom narodu, zbog lopovluka koji traje 74 godine !!
    Levičari i građani neće nikada pobediti crveno-crnu koliciju oko Vučića
    (Dačić, Ljajić, Drašković, Vulin, Krkobabić,…..)

  4. Komentari su na nivou dečijeg vrtića. Ne treba zamerati ljudima koji u svojoj zemlji hoće da izgrade politički normalnije odnose bez ostrašćenosti. Takav je bio SNS u vreme Nikolića, ali dolaskom Vučića SNS je postao šešeljevski arogantan i netolerantan. Što se Maje Gojković tiče ona je potpuno nepodobna da vrši funkciju predsednice Parlamenta. Ona je sramota za parlamentarizam i za našu državu. Cilj predsednika Parlamenta treba da bude da održava korektne, profesionalne odnose sa svim poslaničkim klubovima i poslanicima i da ne konfrontira ljude već da podstiče na dijalog i raznolikost. Sama činjenica da dozvoljava predlaganje nenormalnog broja amandmana na predlog zakona stranke koja je na vlasti i povlačenje tih amandmana pred glasanje govori o zloupotrebi Palamenta.

    1. Вољени Вођа Мају стално држи у шах-мат позицији због приватизације аутобуске станице у Новом Саду. И она мора да испуњава сваки његов хир.

  5. E pa Vera bolje i da ih je pustio , ta bolesna koalicija bi se dosad raspala, pa bi demokrati vec dosli na vlast. Ali, drug predsednik je igrao basket sa drugarima, izigravao Klunija a ovi nazadni su napredovali, pa eto gde smo.

    1. Ljudi, jeste li svesni da nema vise zezanja i medjusobnih razmirica, ako ste iole demokrate.

  6. Ovom ni Tito nije bio ravan, a on priča o nekom parlamentarizmu, za sve se pitao on kao sada i Vučić, samo što sad ima napredka a za vreme njega bilo je samo lopovluka.

  7. Незнам о ком парламентаризму прича Борис Тадић све што је вредело у овој земљи све је продао и уништио тако да све идемо са не испочетка него са 30 година закашњења е то је Тадићев Парламентаризам

  8. Ofšor Snsrbistan je banditska teritorija. Ne može se proći bez kazne za zločine iz devedesetih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.