Tadić uputio zvanični poziv svim liderima opozicije na sastanak o novoj strategiji opozicionog delovanja

Ostavite komentar


  1. Da li je bivši predsednik republike pozvao na sastanak o novoj strategiji delovanja opozicije Pokret DJB Saše Radulovića?

    1. Hoće opet da se nametne i da bide lider – po x ti put da srljamo u propast predvođeni Mr Baksuzom Stoleća. Već je Đilas razradio strategiju i onda se javlja ovaj VUČIČEV BOT da nas iznutra razara. NIKAD A MOZDA NI TAD bivši prcedniče TADICU!

  2. Dolaze li i: N. Krstic Krlo, dr J. Trivan, dr A. Sapic, G. Vesic, G. Comic, Ana Hrustanovic, Marko Djurisic? Ali i R. Ljajic, Krkobabic, Palma, Dinkic, Vuk Draskovic? Molimo precizirajte….

    1. Za Preletacevice treba da se donese jedinstveni stranacki zakon koji bi vazio za sve stranke pa Ko vise puta preleti , najvise tri puta, mora da ode iz svih stranaka i to proslih, sadasnjih i buducih , neka otvara ili radnju ili tezgu ili neka kupi Kruzer i plovi morima ako se do tada dobro nafatirao . Zasto uvek jedni te isti da se pojavljuju i da stalno oni zaradjuju enormno skupljajuci godine do penzije a i dobra prosek a gradjani da izlaze na izbore glasajuci svake osme godine uvek za iste , menjaju se samo na osam a neki na cetiri a neki se ni ne menjaju , cas pozicija cas opozcija , kao da oni ne umeju nista drugo da rade , pa isti takvi su nas gradjane odpustali da se snalazimo od mila do ne draga a njih zbrinjavaju ko god da dodje na vlast , neka ih vlast placa iz svog dzepa ako vec ne umeju nista drugo da rade nisu gradjani krivi sto ne umeju da se snadju na trzistu rada , neka idu malo u sluzbu za zaposljavanje da vide kako je to, ovako do debele penzije se dobro nafatirase svi redom a od koga od sirotih gradjana , sve mi placamo , i sta sve mi placamo i koga sve , sramota , jadni gradjani ?.

  3. Evo ovaj, istroseni, propali, kompromitovani politicar ce da ujedinjuje. A, koga? Pa iste one koji su kao i on, istroseni, propali, kompromitovani.

  4. Olja Bećković je bila veoma nefer prema Borisu Tadiću. Dovela mu je dva čoveka koji imaju veoma neprijateljski stav prema njemu, i pružila čipuljičanjinu i njegovim strvinarima da ga dodato razvlače po medijima. I da prekrivaju bruku koju je čipuljičanin napravio u Vašingtonu, koja za proizvod ima uklizavanje u priznanje KiM.

    1. Možda ste u pravu ali zaista mu više nije mjesto u politici. Pokušava zauzeti neku uzvišenu poziciju a zapravo je uspio da ne uspije. Na tom putu neuspjeha mnogo je fula koje je napravio. Izmislio je SNS za početak. U BiH je podržavao tvrde nacionaliste i oportunisti kojima je cilj uništenje te zemlje. Itd …

  5. Ako u ujedinjenu opoziciju uvrštava likove poput Boška i ostale Dverinje bolje da me počinje. U biti Tadić bi se trebao baviti nečim drugim, možda najviše sam sa sobom. On je imao toliko promašaja tako je teško sve izbrojiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.