Tadić: Vučić odgovoran za dva "državna udara"

Premijer se ponaša kao da nema ni političku prošlost ni sadašnjost, kaže Tadić
Bivši predsednik Srbije, sada lider SDS, za Danas reaguje na navode aktuelnog premijera o izmišljenom atentatu 2004.

Ostavite komentar


  1. Kako Tadicu moze da ose obije taj prvi deo izjave oko fabrika i ostalog. Zasto se onda on i njegov DS hvalili sa novim putevima, fabrikama itd itd koje je zapoce Kostunica?

  2. Ovaj aktualni predsednik vlade i bivsi (ja kao) predsednik drzave,su "jedno jajcani blizanci" kad““ je odnos prema stvarnosti (tj. realnosti) u pitanju.Kao i prema medijima,kulturi a o ekonomiji da ne govorimo.Ah daaaa, umalo da zaboravim ivicu dacica,koji im je "zajednicki imenitelj" !!!

  3. A za sta je Tadic odgovoran?,zbog Tadica mnogi nemaju posao,zbog Tadica mnogi ljudi jedva krpe ktaj sa krajem!

  4. kad vučićnebi otvarao puteve najvećim delom urađene za vreme vlasti dsa, šta bi onda otvarao, flaše piva.

  5. tadiću, a da se ti više ne javljaš? kako te nije sramota posle 8 godina blamiranja i beskorisnog, čak štetnog sedenja u fotelji… i sad si se udružio sa onima koje ne voliš – samo da bi se dokopao parčenceta vlasti… ti si osoba bez stida i morala (nisam slučajno njegovo prezime napisao malim slovima)

  6. Pa ovaj crnotačkasti Tadić sada baš pretera. Ali stvarno je ne podnošljiv, i posle dvanaest godina opet o njemu slušam.

  7. AV koristi istu, Tadicevu politicku "mustru": Partijsko zaposljavanje, lose, kontrolisano pravosudje i medije, hvalisanje /a narodu sve gore/, "neprincipijelne" koalicije, korupciju, lose izborne zakone, Poslovnik skupstine Srbije na stetu opozicije, "preletanje" poslanika i odbornika, ignorisanje "24 pljackaske privatizacije" Verice Barac…AV i Boris Nejaki su – "mnogo isti".

  8. Tadić i kompanija pokušavaju da glume političare, zato i nestaju sa političke scene,to su kvazi politicari bez mnogo rezultata iza sebe .

  9. За нас је веома важно што готово у свим поглављима остваруjемо напредак, као и то да и Eвропска унија и Светска банка препознаjу одличне резутлате српске економиjе. Имамо раст већи од очекиваног и огроман броj инвеститора захваљуjући бољем и промењеном пословном амбиjенту..

  10. Boris Tadic je Gospodin covek(sa velikim G) za ove radikale bez bedza…

  11. Nikakvi ugovori niti fabrike na mogu da se porede sa životom premijera, pogotovo ne u državi u kojoj je jedan premijer već ubijen.

  12. Tadicu, imam samo dva pitanca za vas.Kazete za autoput Ljig – Preljina da je dogovoren u vasem mandatu, da su bila obezbedjena sredstva za izgradnju i uradjeni svi potrebni projekti.Prvo pitanje – Pa sto onda niste napravili taj autoput nego ste ga ostavili da neko drugi to uradi umesto vas ? Drugo pitanje – Koliko kilometara puteva je uradjeno i napravljeno za vreme vaseg mandata a koliko kilometara samo u zadnje dve godine dok je Vucic Premijer ?

  13. Potpisani ugovori u Tqadićevom vremenu, ali ne i završeni, jer se očito nije dovoljno pažnje posvećivalo bitnim pitanjima. To je trebalo biti tada i završeno, pa sadašnja vlast pored novih pitanja koja su otvorena mora da se bavi i poslovima prethodne vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić 10

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić

Narodni poslanik Ekološkog ustanka u Skupštini Srbije Aleksandar Jovanović Ćuta prišao je u sredu, 17. aprila, predsednici parlamenta Ani Brnabić, uoči početka njene konferencije za novinare, nakon propalog dogovora vlast i opozicije oko izbornih uslova, i upozorio je da ne zloupotrebljava skupštinsku govornicu za obračun sa političkim neistomišljenicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.