Tadić za Tagesšpigl: Pod plaštom epidemije u Srbiji opasnost od ugrožavanja demokratije i puta ka EU

Ostavite komentar


      1. Svi predsednici Srbije u poslednjih 30 godina bili su “CVECKE“.Ali, ovaj aktuelni Vucic je pravi BURJAN.

    1. U Severnoj Koreji nemaš internet, i ne bi mogao da izneseš svoje mišljenje javno.

    2. Sta ti imas protiv S. Koreje? Prvo, posto vidim da si osecajan, proveri malo istoriju S. Koreje pa ces shvatiti zasto su militarizovana drzava danasnjeg uredjenja. Zasto samo pises bez trunke realnosti i logike, ili bi mozda pricao lepo o S. Koreji da tako mediji izvestavaju. Prouci malo istoriju S. Koreje kojoj su pobili 1/3 stanovnistva, sram te bilo.

  1. Da mi je znati samo gde bas bivseg sefa drzave nadjose da intervjuisu… Ja sam zaboravila da je on to nekada i bio.

    1. Da li ces nekad kasnije zaboraviti i sve ovo sto svakodnevno radis ovih godina? Ili ces se stideti zbog Toga?

      1. Kako je moguce da Danas u bazi podataka ima nekog drugok sa mojim imenom koji ja koristim odavno.Molim vas da regulisete propust a vi „Mrki“bi trebali sad kad znate a niste krivi da bar stavile prvo slovo malo ili nesto drugo jer je nedopustivo da pod istim imenom pisemo komentare.

    2. Ma zaboravit ces i ovoga danas Tina mi smo jako zaboravan narod tako da zaboravljamo sta je bilo juce.Zato je ovima najvaznije da budu na vlasti pa ostanu po 10 i vise godina.

  2. Ako si ćutao do sada ni sad kada se borimo sa virusom nije vreme političarenju.

  3. Pošto je za vreme svog mandata Boris Tadić jedinoi što je radio samo se izvinjavao, po tome te jedino građani i pamte,, Dobro je što si ćutao do sada ni sad kada se borimo sa koronavirusom nije vreme političarenju.

  4. A,šta je onda sa Italijom,Španijom,Slovenijom… i ostalim zemljama EU?Je l’ se i tamo sprema diktatura pod “plaštom epidemije“?Možda tamo i nema korone i ne umiru ljudi,nego ovi Vučićevi mediji sve izmislili?E,Tadiću,Tadiću… razmisli pa kaži,ovako ispadaš mnogo glup.Ti bi sigurno bolje radio, ustaneš u 11, dodješ na posao u 12, pa u 13 kući, kao u dobra stara vremena.

    1. Ma ne jedi……. ti znas sto bi prepolovilo Srbiju buzdovanu!!!!!!

    2. Sa koronom jos nije gotovo tako da ne znas kako ce biti na kraju. A da je bilo „korona“ i ranije koje su prepolovile Srbiju, bilo je … na nasu sveopstu zalost.

  5. Tadić je bio marioneta, a sad je zgužvan negde u uglu zapadnog političkog špajza i vade ga samo kad im treba da odglumi prozapadnog političara.

      1. A,šta to da potpiše Vučić?Od 2014. slušamo,“Sledeće godine Vučić potpisuje.. evo samo što nije…“ Ajde, reci nam kad će da potpiše to „nešto“.A,šta ćeš ako ne potpiše ništa?Jedna laž manje-više,nebitno je?

        1. Vucic je potpisao Briselski sporazum kojim je upravljanje Severnim Kosovom predato Albancima. Do tada je Sever bi de facto deo Srbije – imali su sopstvene institucije i bili prakticno nezavisni od Kosova.
          Vucic je doveden od strane nemackih i americkih obavestajnih sluzbi da preda Sever i prizna Kosovo kao nezavisno.Prvi deo zadatka je obavio. Oni ga i dalje drze na vlasti jer veruju da ce kad-tad isporuciti i ostatak onoga sto je obecao.

  6. Tadić: bivši predsedniče lično o vama dobro ali ne bih davao takva rigidna mišljenja još za strane medije. Ako mene budu pronašli ( ja ih neću zvati) biće dosta suprotno od vašeg mišljenja. Toliko za naše medije. Odmarajte gospodine predsedniče. U Vašem mandatu niste povezali radni staž radnicima a oni koji su stekli uslov odlazili u penzije nešto ste uplaćivali doprinos na minimalac. Domokratija rekoste ugrožena sad a pre ovog se ne sećate. Odmorite

    1. Kao što je rekao vaš kolega,gospodine Špigel ovaj put niste u pravu.Ili onaj tvoj kolega,od pre nekoliko dana“preCednik se bori za nas i panika nam je poslednja opcija“…To je vaš botovski nivo!

    2. Sudeci po vasem komentaru, vas nece zvati nijedan strani medij da se raspita za vase cenjeno misljenje. Vas bi mogao zvati Pink, Informer, Alo, Studio B i slicni. Kakva najezda na Danas!

  7. Bravo Boki manekenu!!! Umesto da imamo na hiljade mrtvih Vučko nam uzeo “ demokratiju“.

  8. Volim Tadića zato što je dozvolio da nas svi maltretiraju….

  9. Sta mislis o tome,da se izolujes od javnosti. Tako ce te vise voleti gradjani Srbije…

  10. E Tadicu Tadicu,ti si prokockao tvoje poverenje gradja Srbije. A i ovi sto te kao vole,ce ti okrenuti ledja….

  11. Ko o čemu, opozicija uvek u istom začaranom krugu. Juri svoj rep

  12. Tadic nas je bas doveo u EU.Sada se kao zabrinuo,Kako se toga nije setio dok je bio na vlasti.

  13. Bože! oprosti im , ne znaju šta rade; Bože! oprosti i nama, Nismo Znali koga smo birali! tri puta. Unapred zahvalan Tvoj „nebeski narod“

  14. G.Tadicu Vi ste davno proslo vreme za ovu zemlju,tako da Vam je bolje da ostanete kod kuce.

  15. Čitam ove (u većini) neljudske komentare i ne mogu da verujem kako se niko neseti Tadićevih dobrih i ljudskih poteza!? Naravno botovi su obaška,o njihovom karakteru znadu i oni koji upavljaju tviterom! Međutim,kada je reč o Tadiću on je napravio više na pomirenju nego što je ovaj uspeo huškanjem „100 za jednoga“! Otišao je u Potočare,izvinuo se za gadosti koje su njegovi sunarodnici činili,te bio prokazan u državi koju je predstavljao od onih koji su nedela činili i koji sada upravljaju njome! Seća li se ne(t)ko onih njegovih susreta sa divnim hrvatskim predsednikom Josipovićem,koji su pretili da fašiste i naci-šoviniste oteraju u prošlost! Nažalost,prošlost nam se ponavlja! I da ne bude zabune,U njegovom vremenu (Tadićevom)u moje pozno doba,pred penziju,ostao sam bez posla u vojnoj ustanovi,jer njegovi saradnici-ministri poput Šutanovca;Dinkića,Dačića i da ih dalje ne nabrajam nisu vodili računa o nama malim ljudima…Na žalost Tadić nije mogao birati,njega su birali,izgubio je izbore zahvaljujući svome okruženju,i gospodski odstupio! E, sada imamo ovo!

  16. Simptomatično je da se odredjeni političari ( opozicioni), ponašaju kao da nije epidemija virusa, i nastavljaju anti kampanju protiv izbora ( koji su inače odloženi), i za sve što se dogadja okrivljuju aktuelnu vlast.

  17. Nemačka ima oko 83.5 miliona stanovnika, Srbija manje od 7 milona. Od virusa korona u Nemačkoj je dosad umrlo 2.888 osoba, u Srbiji 74. Ako znate da množite i delite, kad se pogleda broj umrlih prema broju stanovnika, taj odnos u Srbiji je skoro četiri puta manji. Uzmite zemlje koje se najbolje bore sa ovim virusom, ne SAD, Veliku Britanihu, Španiju, Italiju već Sloveniju, Austriju, Češku, pa ćete onda videti da lekari u Srbiji odlično rade svoj posao. Da nemaju podršku države, kako bi to radili? Smetala vam je izgradnja KC u Nišu i Novom Sadu, renoviranje bolnica, a gde bi sad bili da toga nije bilo, antibotovi?

    1. Da pitam i ja ,ko je dao (EU) pare za opremanje bolnica,to se nekako stalno zaboravlja.

  18. Tadicu tvje vreme je proslo unazadio si Srbiju sve rasprodao, i sad jos imas hrabrosti da se pojavljujes i bilo sta dakazes. Bolje bi ti bilo da sesakrijes u misiju rupu.

  19. Nije ni vreme ni mesto za ovakvim neslanim šalama, pogotovo u ovom stanju kakvom jesmo. Ocigledno Tadicu da nisi ni svestan situacije koja nas je zadesila. Ili mozda jesi, a pritom tvoj ego ti ne dozvoljava da cutis i boris se za svoju zemlju!!!

  20. Poražavajuće za sns,najugledniji nemački radio DLF,od juče::11:05 Gesichter Europas

    Serbien – Arbeiten im Billiglohnland:-Lica Evrope,Srbija-Raditi u jeftinih plata zemlji!-Hrabri,neka potraže u njihovoj medioteci!-(Saradnici Merkelove su joj sigurno preneli!)

  21. Ekstremno loš čovek !!!!!!
    Cinik, i blati zemlju čiji je predsednik bio. To je isto kao da piša po sebi. Odvratan matori cinik. Hijena.

  22. Jedino sto je bilo vredno u toj demokratskoj, nekada, stranci, bio je Zoran Djindjic…Sve posle njega izgubilo je smisao, a naroćito ovaj Boris Tadic…necim naglo probudjen daje intervjue za nemačke novine. Najsramotnije sto je mogao uciniti, sramotni je od svake sramote…Pa ipak sto nas to cudi i kad je vladao bio je antidrzavni element, uvek na strani drugih…Zvali smo ga Izvini….Izvini…Izvini…

  23. E Tadicu, to je vec odavno na delu, zar ne vidis da ima sve u svojim rukama, medije, vojsku, sudstvo, policiju, financije i ti pricas o mogucoj opasnosti, ne razumijem.

  24. Vanredna situacija je uvedene zbog epidemije, a ne da bi se ograničile prava, slobode i demokratija, i samim prestankom ovog stanja, sve se vraća na staro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.