Tadićevi i Šutanovčevi krive SNS, ostali i njih

* Đurišić: Problem je isključivo u Srpskoj naprednoj stranci * Stevanović: Fijat je grbavo nedonošče, nastalo da bi se DS i G17 održali na vlasti
Opozicione stranke različito vide tvrdnju premijerke Ane Brnabić da su radnici Fijata politički izmanipulisani

Ostavite komentar


  1. Krivci su oni koji su potpsali taj ugovor i to isto najavljivali kao posao veka a ustvari sa time su samo naneli stetu drzavi i bolje sad da cute kad se neko trudi to da ispravi.

  2. Radnici nisu koleteralna greska oni samo zele svoja prava ali "Ugovor veka" ima svoje tajne mane.Verujem da je premijerka sposobna da se izbori za sto bolji rezultat tokom pregovora.O onima koji su ga potpisali vec je sve receno i ne treba trositi reci!

  3. Naravno u demokratskoj stranci svi su krivi sem njih samih.Takva politika ih je dovela do situacije u kojoj se danas nalaze,ali na njihovu žalost ni sada nisu izvukli nikakve pouke iz toga već i dalje nastavljaju politiku bez vlastite odgovornosti koja će ih odvesti u sigurnu propast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.