Tahiri: Broj do 15. decembra

Ostavite komentar


  1. Pa naravno, sto biste napisali clanak sa intervjuom nekog naseg politicara na ovu temu. Ovako se jasno vidi na cijoj ste strani i da vam do vase rodjene zemlje nije ni malo stalo. Drago mi je da ima Srba koji se ovome raduju, ne bi valjalo da smo svi tuzni

  2. Mile @ ..Ako uspete da u "vase rodjeno" Kosovo udjete bez pasosa – kapa dole.
    G-dja Edita Tahiri je rekla otvoreno ono sto je politicarima i rodoljubima iz Beograda trebalo 17 god odn od Milosevicevog potpisa u Kumanovu jula meseca 1999 god o kapitulaciji Srbije nad sada samostalnom drzavom Kosovom.Svi beze od Srbije kao od sugave ovce a vi ponovo po starom. Kada veci deo gradjana Srbije pocne da kopa po kontejnerima trazeci ostatke hrane koju su "patriote" iz Beograda bacile -valjda ce vam se tada otvoriti oci.

  3. @Mile… Objavljena je i đurićeva izjava na ovu temu.Problem je kod vas što vam padne mrak na oči kada pročitate nešto što vam se ne sviđa,pa ne vidite ništa osim onog što ste umislili.

  4. Edita Tahiri je nedavno u Iranu (nesvrstanom) gde još živi uspomena na Tita rekla da je J.B.Tito za Albance sa KiM bio gori od Hitlera i da im je nacofašistička Nemačka omogućila da svi Albanci žive u jednoj državi tzv. Velikoj Albaniji. Reče i odmah packe "Najmlađoj evropskoj državi" de donošenje vizne liberalizacije i telefonski pozivni broj sa srpskim prefiksom. Još onda kada je Bajden zakasnelo tražio izvinjenje za bombardovanje Srbije i brzo zaživljavanje SZO, kao pokušaj udvaranja srpskoj zajednici u SAD pred izbore su signali ((naravno tu je i Haški sud za delovanje UQK (Tači, Limaj)) i misteriozna smrt aktiviste Samopredeljenja će uskoro pokazati i nova uslovljavanja R. Kosovo. O tome što se i dalje kuka za Hilari (i ovde u Srbiji) ćemo tek pričati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.