Tajner: Vučić kaže da nisam u pravu u vezi sa porukom NATO-a, ali je nekako odmah ustuknuo

Ostavite komentar


  1. Вучићу, ти си и 98 и 99-те исто говорио о Холбруку, Ахтисарију и другим белосветским „олошем“ а и дан данас гледаш рушевине у Немањиној улици као последицу сулуде политике црвено-црне каолиције.

  2. Jel Kosovo clan Nato alijanse?Kako moze reagovati kad nemju ni clanstvo ni clan 5.Ipak ovaj lepeta vise nego Vucic?

  3. Sramota Rts nebi trebalo da prenos traceve. Eto meni je na pijaci rekao prodavac da imamo Teslin zrak oruzije, hoce sada Rts da ga pita, za to?

  4. Poruka je dovoljna. Ko razume shvatiće. Pravde nema, zakon jačeg vlada. Ako se ne budemo povinovali neće nas ni biti, a već su zasuli uranijumom. Najbolje što možemo da uradimo kako bi opstali je da ih poslušamo i učlanimo se u EU, NATO, uvedemo sankcije, priznamo Kosovo. U suprotnom nema nama budućnosti. Pametni su mladi što odlaze.

  5. Neka ne mislite da ste vi u pravu niste kosovo je vekovna zemlja srbije i da se silom pljackom svakim zlocinom svega silno illegalno pljackom necese dozvoliti otimanje srpske zemlje sto jeste njeno jeste zlo sila sto se godinama narodu cini sto nato -a nikada nisu sprecili ali srbiju necete spreciti od njenog prava da brani svoju zemlju to je njeno pravo u svojoj zemlji sto treba da radi za nedaj Boze ako to zatreba ! trebaliste spreciti zlocine ne srbiju to pravo niste imali da je zlocinom napadate jer ste je na illegalni nacin napadali sto nikakvog prava niste imali nemate ni danas !!!

  6. Председник Србије није рекао да ниси у праву већ да је са будалом тешко разговарати.

  7. Наш ПреЦедник, дика наша, сигурно је лупио и шаком о сто, али није била Гоца У. са екипицом да забележи.

  8. Само да Руси избију на мађарску границу. До зиме, вериватно

  9. Ima u evropi puno mesta koji su vekovima bili ncija a onda su velike sile odlucile da ih poklone komsijama.I stacemo sad da sve to vratimo nazad.Ili je to pik nevazi?

  10. Чак су бивши кувари из КФОР-а постали аналитичари за шаку долара. Озбиљан војник, па чак и онај најнижег ранга има војничку част, што многи официри и генерали у Србији немају.

  11. To su naši ,,prijatelji“. Isti oni koji su nam zaveli sankcije, koji su nas satanizovali, bombardovali, koji su bili protiv nas u svakom ratu, od kojih ne možemo da živimo normalno poslednjih 30 godina.Čudo je da uopšte još postojimo kao država i kao narod. Koji je to mentalni proces u glavi da neko poveruje da nam oni žele dobro i da treba da se sa njima udružimo? Izdržaćemo.

  12. Čak i da ovaj scenario zaista planiran, niko ne može da predvidi kako bi Rusija odgovorila na NATO agresiju na Srbiju. Realno, mi smo potencijalni izvor sukoba, žarište u Evropi koje može da bukne, ali posle toga, to je izvesno i sigurno – Evropa ne bi i neće biti ista, politički i teritorijalno. Moldavija, Poljska, Rumunija, Mađarska… bi bile uvučene u sukob za par nedelja posle napada na Srbiju. Rusija bi lako i brzo proširila sukob sa natovcima. Najveći ceh bi platili kosovsko/albanski teroristi, uz realne gubitke srpske vojske. Daće Bog da nas sve ovo zaobiđe, a NATO ima gde da se pokaže, samo što dalje od Srbije.

  13. Expert tipa G17+,,,,cim sam procitao Bec…Kiev, Evromajdan, sve jasno.
    Ukratko teska budaletina.

  14. Ja bi jos prvi put upotrebio dron. Roknuo bi im one hamere sto im amerika dala dole. I sta bi se to desilo? Gadjali smo jedinice rosu koje na papiru ne postoje i rezolucija 1244 ih ne poznaje. Dakle kako bi to bio rat sa nato? To su budalastine. Sa tim bi postigli dvojaku stvar, prvo ove bi primirili a drugo onda bi kfor preuzeo da drzi red. A ne mi smo kao tu a prave se blesavi i pustaju nekakvim rosu da se sire gore po severu i cute. E pa jedna akcija visoko preciznim dronom i pokazes da si ozbiljan. Bez i jedne zrtve, na nasoj strani podrazumeva se.

  15. Ovom bivšem oficiru stvarno ne vredi govoriti da je budala,jer je i sam preneo reči Stoltemberga koji poziva obe strane na smirivanje situacije bez pretnje ikome pa ni Vučiću .Danas po običaju brani zapadne budale pošto poto ne bi li samo bili protiv Srbije i Vučića .Urazumite se vi novinarčići iz Danasa kako ne vidite da je i na ovim izborima između drugih grešaka i zbog vas i vaše očite antisrpske ,germanofilske orijentacije i kolaboracije izgubila opozicija i uvek će gubiti u velikoj meri baš zbog vas.

  16. Čitam komentare i ne mogu povjerovati koliko nacizma ima u Srbiji pa vi binoruzjem na NATO? Oa niste normalni! Dajte gradite nešto, zidine, pravite mostove, gledajte u budućnost a Srbi se ukopali i stoje jer pravljenje i građenje samožrtvovanja je važnije od brige za generacije mladih koji pobjegoše na zapad. Opet na krivoj strani povijesti!

  17. Kakva ste vi lažava banda. Kad je tako zašto ne sprovedoše akciju. Niko ne zna osim Vučić !

  18. Sta hacete da kazete sa objavom ovog teksta, upornim insistiranjem na tome sta kaze ovaj bivsi NATO desetar? Terba li da verujemo njemu, Danas-u ili predsedniku Srbije? Naravno da bi Vojska Srbije intervenisala ako bi zivoti Srba bili ugrozeni. Zar mislite da ce ih NATO cuvati, pih! Verovatno bi I NATO intervenisao u tom slucaju, pa sta!

  19. Danas siri bednu NATO propagandu. Nema nikakve razlike izmedju novinara koji ovo plasiraju, Vucicevih novinara i na primer novinara Sputnjika samo su izvori informacija razliciti. Sustina njihovog delovanja je ista, svi rade protiv Srbije. Ljude koji rade u Danasu treba da bude sramota sto su plasirali ovakve gluposti.

  20. Ne bi bilo dobro da u Srbiji zaratuju Rusi i ameri, jer kad god stranci ratuju u Srbiji njena vojska zavrshi na Krfu.

  21. Haha, predsjednik je velika junacima, pitajte Srbe iz Krajine,Kosova, velika junacina

  22. Neznam sta srbima treba uvjek neke tenzije pokusaj ratovanja svi smo mi premali a ako se oslanjate na Rusiju onda ste glupi boli njih uvo za vas ko i prvi put kad vas je NATO bombardovo.

  23. Ha, ha, ha očigledno i očevidno je ko je ovde hohštapler… dobio je i ovog puta po prstima pa se napravio lud, izvredjao ljude koji su bili u pravu i pobegao kao poslednji bednik …

  24. Niko pametan nije za rat kad ga budaletine pokrenu no stotine razumnih nemogu pomoci

  25. Ukoiko nato napadne Srbiju Rusija će napasti Litvaniju i Poljsku, a onda zbogom svete.

  26. Koliko ima budala u srbiji boze moj. Ova nova deca zive u bajkama, nek im neko ko je bio tu u 99 kaze sta se desavalo

  27. Treba pročitati rezoluciju 1244 u pogledati ko je zadužen za bezbednost Kosova.

  28. Kolika god da je dijabola ovaj „naš“ nesrećnik od prezidenta, ne razumem ni vas zašto dajete prostor očigledno fingiranim objavama nekog „analitičara i stručnjaka“ za NATO (svakako izmišljenog lika sa Tvitera).
    Razumem da je provokacija i izazivanje reakcije sastavni deo novinarstva, ali po nekad zaista ličite na kolege iz tabloidnog blata ….

  29. Doslo vreme da svaka fukara iznosi budalastine,a novine se od tabloida razlikuju po tome sta objavljuju.Ovde se sve vidi.

  30. Koliko u Srbiji ima budala koji misle da mozemo da ratujemo sa NATO?Jedan je probao pa znamo kako je zavrsio.

  31. @Karlito

    Budi i ti koristan, idi kopaj nesto, preskoci dezuranje i komentarisanje po srpskim portalima, nikoga ne zanima. E da, samo ako ste vi uvek „na pravoj strani povijesti“. Kakvih sve… Ima.

  32. Srbija je tradicionalni Ruski saveznik i tu cenu između ostalog plaća gubitkom teritorije. Nažalost, ta naša vekovna odanost Rusima nije često uzvraćena kako to očekujemo, u vidu naoružanja,vojne i ekonomske pomoći, već pretežno sa rečima podrške u domenu politike.Može se zaključiti da svetske sile vode strogo interesnu politiku i da tu nema nikakvih emocija.

  33. Tajner je potpuno u pravu. Vučić je čovek bez karaktera: arhi lažov i demagog kome može da veruje samo izuzetno skučen um.

  34. Srbija je mala za nato alo podtoji i neko veliki i biće tu kada dođe vreme

  35. Pa jasno da se radi o bolesnim željama ovog šarlatana. Da ne lupeta niko za njega nebo čuo. Čim on kao nešto radi u Ukrajini dve je jasno. Eno i Putin se već trese od ovog stručnjaka.

  36. U Srbiji, što znači i ovde među komentarima, ima previše mentalno ne dozrelih ljudi koji razmišljaju na nivo pubertetlije. Njima samo protok vremena može pomoći da se presaberu, ali se čudim šta rade na ovom portalu, idite na Pink, Heppy, Alo i slične medije. Tamo vam je mesto, ovde zagađujete sredinu.

  37. Kakav performans za domaću javnost. Naravno da AV-u nije ni na kraj pameti da se Srbija vojno umeša u dešavanja na Kosovu , ali potrebno je malo skrenuti pažnju sa nekih nezgodnih domaćih tema.

Ostavite komentar


Politika

Aleksić: Većina za izlazak na izbore 6

Aleksić: Većina za izlazak na izbore

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da je trenutno većina u koaliciji Srbija protiv nasilja za izlazak na izbore 2. juna, uz ispunjenje minimalnih uslova koje su postavili.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.