Tako je i Milošević mislio, pa znate šta se desilo: Borko Stefanović o izjavi Ane Brnabić, izborima, opoziciji i SNS-u

Ostavite komentar


  1. Milošević nije uradio za Srbiju kao Vučić, tako da je poređenje glupo. Dela su vidna, mnogo više se gradi i bori za narod .

  2. Kad god neko dovede u pitanje legitimitet vlasti, dobro je da se to proveri! Dakle, gospodo iz opozicije ako želite izbore dobićete ih vrlo brzo!
    Eto vam prilike da nas ubedljivo pobedite i da se vratite na vlast

  3. Zašto se bre opozicijo ne udružite, makar bilo dve partije pa da imamo za koga da glasamo. Ovako vi vlasti idete na ruku i ako nešto ne promenite ima ove da trpimo još 20 godina.

  4. Borko zasto niko od vas ne pominje promenu izbornog zakona sa ovakvim zakonom necete nikada pobediti Vucica.

  5. Pa dokle ćete samo da pričate, aj uradite nešto. Povedite narod, ali ne tako što će svako od vas da ima neku viziju. Sedite, dogovorite se, izađite sa tim i izvedite pola miliona ljudi na ulicu i gotovo. Jel treba da vas neko skupi i nacrta vam to!!!!!!

  6. После смене Милошевића, подивљале демократе, дсс, вук драшковић, пешић, кораћ и остали навалили да отимају, краду, до бесвести. Зато, по паду овог, морају поштени да дођу а не нови жути.

  7. Borko, budi konkretan, nemoj samo pricati okolo i unaokolo. Reci koji je tvoj plan kad dodjes na vlast i kako da unapredis ekonomiju i plate. Nadam se da ne planiras da se srpska ekonomija zasniva na donacijama iz Amerike kao za vreme socijalisticke Jugoslavije.

  8. O čemu ti Borko buškalo znaš da pričaš .Ti si tvoje reko i uradio kada si bio na vlasti i mi znamo kako je to bilo sve ostalo je zamsjava je

  9. Gospodine Stefanovicu u tim krizama sto navodite bili smo od 2000 do 2012 godine i svo to propadanje je u tom periodu i priznavanje KiM u tom periodu tako da o tome pricate vi koji ste bili tada na vlasti malo je pa nemoralno u najmanju ruku!

  10. Srpski svet, kao i ruski svet ima za cilj neobjavljeno permanentno ratno stanje izolovano od ostatka sveta.

  11. Sve ovo je trebalo ispričati u skupštini, pre glasanja za budžet. A onda vuvuzele.
    Jedino tako bi vas čuli i oni što ne prate danas, novu, n1…

  12. Bolje cibzer na usta jer zbog tebe i tvojih 2000-tih plata mi je bila manja od cerkine stipendije zato sad sam otisao u penziju 2012 sa 21hiljadu i 33gid radnog staza a sada imam 40.000 sa Vukovim povecanjima !Da si ostao na vlasti ne bi bilo ni povecanja sve bi zgrabili za sebe! Unistili ste moj grad Zrenjanin -sve firme pozatvarali a moj grad postade siromasan i zapusten „zahvaljujući“vama!Sram vas bilo!

  13. Kako će Borko da nas uvede u EU 2030, kada je još Nemačka Tadiću 2011 poručila da bez priznavanja Kosovo od clanstva Srbije u EU nema nista.

  14. Čitaju li ovo niži oficiri u vojsci?
    Momci znate li vašu dužnost?
    Ako su NIGERIJCI bolji od vas i uz svoj narod onda nebi bilo loše da izvršite kolektivno samoubistvo.

  15. Gospodine Stefanoviću, nikada nisam glasala za Vučića, a ako ste Vi alternativa prvi put ću glasati za Vučića. U Ministarstvu spoljnih poslova ste ostavili nezaboravan trag.

  16. E moj Borko, 12 godina ste bili na vlasti i i nula, krompir, katanci plate kasnile po tri meseca onda niste pričali da tonemo a sad tonemo iako je kada puna plate redovne, nova radna mesta, u mom okruženju nečijem da se neko žali da ne može da plati račune jedino od tebe to čujem gde ti živiš majketi, dokle laganje i pocenjuvanje naroda kao da mi ništa neznamo i nevidimo stidi se bar malo što nas picenjuješ

  17. Milosevic dobro mislio, ali nije ocekivao da neko sa 7% moze da pobedi. Tako se ponadala i ona u Belorusiji, pa sad kevce preko ograde iz lilitvanije. Ovi i dobiju neki glas, bar od penzionera, a vi do kraja ima da glasate sami za sebe. Kad zuca umisli da je lav i nikako da primeti, da onaj sto mu bacio kosku, istu tu kosku uzeo nazad

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.