Tamara Vučić na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija

Ostavite komentar


  1. 1 Ko je glasao za Tamaru Vučić?
    2 Koga ona predstavlja tamo i u čije ime razgovara?
    3. Ko plaća putne troškove?

  2. Jel moze neko da objasni zasto danas popularise Tamaru Vucic i time Aleksandra Vucica?Pa to je kao Elena i Nikola Causesku! Tamara Vucic ima kapital u garderobi sto 80% Srba nema u ukupnoj imovini. Izgkeda da Srbi ne zasluzuje bolje nego da im covek koji ima u vinskom podrumu boce koje su po 50000€, objasnjava kako im je snizio cenu parizera. Ovo nije nikad na svetu bilo!

  3. A, sta radi Tamara Vucic u Njujorku? Od kada je ona predstavnik Srbije zaduzena za projekat „Nulti otpad“? Ako to bilo potrebno, onda je na tom forumu trebalo da ucestvuje neko iz struke, a ne potpuno neupucena osoba koja, eto „voli“ da se bavi menadzmentom otpada. Zapravo, prohtelo joj se da pituje u Njujork za nase pare. Zalosno.

  4. Izvinjavam se, ali moram da pitam.Tekstovi u superlativu o doticnoj su toliko ucestali, preplavljuju svakodnevno portale Danasa, Nova isl…da se pitam zasto joj dajete toliki publicitet!? Vime ga je zasluzila,kojom javnom funkcijom i doprinosom?Posebno, cime je zasluzila iskljucivo pozitivni kontekst?Radi li se o placenom oglasu?

  5. I ja sam se pitala šta se dešava sa Danasom. To nije onaj isti Danas, kojim smo se tako ponosili.

  6. Имате потпуно право, то више није онај исти Данас од раније. Ипак не треба заборавити, ни ми нисмо исти као што смо некад били, неко је “ оматорио “ па му је све једно, неко добио на лутрији па га не боли више глава, неко је добио пакет данас толико популарних сендвича, etc. Имао сам прилике у мом животу да упознам неколико дама, оних правих. Још у младости, из времена живота у Истри су то биле Габи Новак и Јосипа Лисац, касније неке праве даме из Немачке, Италије, Аустрије, Луксембурга, са цицама се нисам дружио нити коју лично упознао.

  7. Odvratno !!! „Tkzv. „prva dama“,ne postoji ni na papiru a kamoli u Ustavu i zakonima Srbije !! Ova „osoba“ je odraz u ogledalu nepomenika !!!!

  8. Море бре,све се то провурдало.Хоћете ли да још мало штампате мемоаре о путовању Тамаре Вучић по белом свету народним парама.Каква бре нулта толеранцуја на отпад,кад се Србија гуши у ђубрету.Министарке за екологију нема нигде.А и штаће нам,кад не зна да ради свој посао.

  9. Supruga Aleksandra Vucica, Tamara je prelepa mlada zena, skolovana, milog izgleda, lepih manira i sasvim odgovara senzibilitetu predsednika jer je on dzentlmen, iz dobre porodice, visokog obrazovanja, vrlo odgovoran, extremno vredan. Zenu poput Tamare, moze da prati i podrzava osoba poput predsednika Vucica koji je ostvaren, i kao predsednik i kao dobar sin i brat a najvise kao otac troje dece. Njegovo obrazovanje, politicki angazman i funkcije koje je vrsio sa izuzetnim rezultatima, cine da ga narod voli, glasa uvek za njega u najvecem broju u istoriji Srbije. Mislim da su Aleksandar i Tamara Vucic, skladan par, dobri roditelji, humani ljudi, voljeni zbog onoga sto jesu i sta cine za drustvo HVALA IM, BLAGOSLOVENI BILI !!!!

  10. Troši penzionerske pare od KAZNENE PENALE penzionerima koji su radili 40g i doživeli 65g više ukidaj te ih ili uzmite za vas

  11. ..ауи..која корпа мрзитеља у коментарима..зс жаљење..па Тамару позвала ЕминаЕрдоган и шта ћемо сад?

Ostavite komentar


Politika

Dnevnik Boška Obradovića: Kampanja je moja sudbina 8

Dnevnik Boška Obradovića: Kampanja je moja sudbina

Petak, 3. maj, Veliki petakDeco draga, oprostite nam što nismo uspeli da vas sačuvamo od zla! Da se onako užasan, monstruozni zločin više nikada ne ponovi! Krivci da odgovaraju, ali da ne zaboravimo da smo svi krivi jer smo dozvolili da zlo nabuja, jer ga nismo na vreme sprečili da se razvije i zavlada...

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.