Tanja Fajon: Potrebno učešće svih proEU snaga u dijalogu

Za Danas o obnavljanju međustranačkog dijaloga u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Možeš misliti… Tanja Ajfon bi da mešetari po Srbiji. Bolje bi joj bilo da vrati otetu kiću jevrejima.

      1. Bolje pitaj, „Šta ćemo sa Djilasovim nekretninama“, koje je stekao dok je bio na vlasti. Da te podsetim, kad je došao na vlast 2004. prijavio je imovinu od 74 000 evra, stan na ženino ime, i polovni „saab“, kad je 2014. pao s vlasti, sam je prijavio imovinu u nekretninama od 25 m. evra, 4 automobila, obrt kapitala od 619 miliona evra, a dobit od 105 miliona evra, pa nisam mu ja ovo prijavljuvao, nego on sam. E, sad… stan od 60 kvadrata je problem, a ovo nije? Svi smo mi tada otkupljivali stanove za 20-30 maraka, nemoj se praviš blesav…

          1. Pročitaj, ponovo, razmisli, pa pošalji komentar. Da ti pomognem malo, Djilas je sam prijavio imovinu i 2004. i 2014. nisam mu je ja prijavljivao. Imaš sve u APR-u. Ajd sad, pročitaj ponovo, možda i shvatiš.

        1. @Buljiša***A koliko si godina od svoje plate izdvajao za stambeni fond,i tvoji roditelji?Zar misliš da se nešto,stan, daje džabe,za par EUR?!

          1. Sećam se da su svi otkupili stanove ’90-ih, za nekih 20-30 maraka, pa i tvoji, ali se ne sećam da se neko uselio i oteo imovinu od jevreja, kao Tanja Ajfon, i Hitler.

    1. Koja sprdnja sa inteligencijom, sve dok su za EU, Vucic, SNS i SPS demokratska vlast, za nas nema nade!

  2. Gotovo sve što je u tekstu rečeno su obične gluposti. Evropa mora jasno da se ogradi od srpskog antidemokratskog režima, a ne da traži što hitnije formiranje vlade koja će ponovo biti sastavljena od ljudi zbog kojih demokratije u Srbiji nema. Ako se to ne desi mislim da govorim u ime mnogih kada kažem da ćemo mi građani u tom slučaju i sledeće izbore bojkotovati, tako da ni u narednom sazivu parlamenta neće biti nijedne jasno proevropski orjentisane stranke ili pokreta, što će Srbiju još dodatno udaljiti od EU. Meni Evropa koja šuruje sa Vučićem uopšte ne treba.

  3. Tanja, ti nas zezaš! Kakav prostor za poboljšanja kada ništa ne valja. Institucije su mrtve! Demokratija je mrtva! Tu je u stvari jedan beskonačni prostor za poboljšanja. Nego pritisnite i prozovite vi konkretno Vučića ili je i vama Kosovo udarilo u glavu, pa odmeravate svoje izjave i smatrate da će bahati autokrata taj problem rešiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.