„Milioner“ iz Počekovine: Ko je stvarno tast Mikija Aleksića?

Ostavite komentar


  1. Pa sram vas bilo! Kakav tekst. Vi takodje mislite da smo svi neobavesteni i glupi. Hajmo kolege, evo predloga za sledece teme: gde je i kada Miki Aleksic kupio diplomu, kada je i od koga uzimao mito, ko su mu sadasnji finansijeri, ko je Zarko Ristic… Ima toga jos. Mozete vi to, ali molim vas, uradite drugacije od napradnjackog stila.

  2. Александар Вучић је такав лажов,а ко лаже тај и краде а ко краде мора једном и у затвор.Ја се лично надам да њему следује или ћорка или лечење.

  3. Ne mislis burazeru da neko veruje sta kaze predsednik nego vidi u Mikiju u buducnosti konkurenciju

  4. Niko nikad do sada a ne verujem ni u bliskoj buducnosti,nece izgovoriti vecu laz od Seseljevih i Vucicevih radikala,niti ce se takav genije roditi posle njih.

  5. Tako je naš predsednik javno rekao da je Dragoslav Kosmajac glavni narko bos u Srbiji i ništa od toga dok mu narko dileri sede uz skute i u Jovanjici.

  6. Dobar tekst,dodati tekstu josneku cinjenicu da
    .bi bio jasniji za one sto se prave nepismeni.Istrazivscko novinarstvo treba da vise istrazuje navode u govorima narodni poslanika i odtali pliticara,tajkuna.Samo sa dikazima u javnosti mozemo biti demokratsko drustvo i znati ko laze akp istinu govori.

  7. Za zatvor nemojte da brinete, ima jedna stara izreka vrana vrani oko nevadi. I Miki i vVucko mnogo lepo žive dok se narod prepričava.

  8. Retko dobar tekst – napiši tako da te svaki čitalac razume! Svaka čast sagovorniku i izboru retko dobrih, direktnih i pronicljivih opaski koje je autor uobličio i priredio za javnost. Davno smo zaboravili na značaj izgovorenih reči „pravog“ srpskog seljaka.

  9. @Natasa J AV je važno da oblati sve sto potiče iz Srbije I slučajno se usudi da se bavi politikom jer je to odredjeno samo za AV Seselja, Martinovica koji su naknadno postali Srbijanci a mi nemamo pravo po njihovom ni da kažemo šta nam se nesvidja sta rade od naše rodne Srbije. AV uzmi pa vodi kuci nek ti bude domaćin ukuci

  10. Tast Mikija Aleksica radio je u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje filijala Krusevac.Objavite komentar u cilju istine za Koji SE zalazete.

  11. Slika i prilika Srpskog Bezosa,…
    Bravo za masineriju lazi i obmana tzv „Naprednjaka“!

  12. PreCednik pa da laže???
    Pa taj istinu da ga udari o glavu ne bi prepoznao! Ili se samo pravi?

  13. Bio bih veoma zadovoljan kada bi nam objasnili da nije bilo te nevladine organizacije i prebacivanja novca na nju. Sve ostalo je ok.

  14. I sta?Da je AV rekao da je Aleksicev tast Marsovac,vi bi to proveravali?Svi znamo da se radi o patoloskom lazovu i zato je ovaj clanak potpuno nepotreban.Stvarno nas ne zanima ko je tast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.