Teodorović Jankoviću: Odgovoran si, povuci se

Ostavite komentar


  1. Predlazem da g-din formira stranku… i pokaze neukima kako se to radi…

  2. Teodorovicu, konstantno lupetas, dosadan si vise ko stenica. Kreno si od djb, preko jankovica, doso sad do ds, dal ti uopste znas sta oces? Sad il idi do vucica il nestani vise. Hvala. Davez.

  3. Gospodin Teodorović je pre ulaska u PSG bio anonimus u široj javnosti, a u pokretu da dobio priliku da se istakne i sprivuče medijsku pažnju. Njegovim pompeznim napuštanjem pokreta i neodmerenim izjavama uzdrmao je pokret i naneo mu štetu, a on je lično profitirao . Sada se dalje javlja kao komentator dešavanja ii deli pridike, umesto da osnuje svoju stranku ili pokret pa neka pokaže koliko je bolji od Jankovića. Što se tiče ostavke Jankovića on je ostavku još u decembru podneo na Skupštini pokreta, ali je ona u prilikom glasanja jednoglasno odbačena, ali ne znači da je on ostao neprikosnoveni lider. To je uostalom i dokazao pozovanjem Đilasa da stane na čelo liste. Da je Todorović svoju energiju usmerio na drugu stranu možda bi pomogao da opozicija bolje prođe, ovako je samo odmogao. Neka mu je na čast!

    1. Prvo neka tvoj AV bude covek od reci i ispostuje ono sto je izjavlivao…

  4. Teodorovic podrzao DS i osvojio ca 2%? Koliki je njegov doprinos sunovratu DS-a? Prilicno je tabloidno napustio PSG i dosta gradjana je to osudilo. Da potsetim Jankovic u PSG je posledica njegovog dobrog rada na poziciji zastitnika gradjana, a ne licnih poznavanja sa clanovima PSG. Medjusobno su se „razocarali“, ali su pojedini tabloidizovali svoje razocarenje. Zadnji rezultati su pokazali ko ima vecu podrsku gradjana.

  5. Mislim da za sada nema potrebe da Janković podnese ostavku, mada su za uspeh njegovog pokreta zaslužni članovi DS koji su podržali Đilasa.Dakle bez DS taj rezultat bi bio mnogo manji.

  6. Amam gospodine Todoroviću,moze li dan da prodje da ne napadnete Sašu Jankovića…jedina relevantna opoziciona snaga u Srbiji danas je upravo koalicija koju je okupio PSG a Vi je svesno ili nesvesno urušavate,slučajno ili namerno…nek Vam je na čast

  7. Slažem se da bi Janković trebalo da podnese ostavku ali gospodin Teodorović nema nikakva prava da bilo kome prigovara. Teodorović je u bitnom trenutku odmogao pokretu ali i ostalim opozicionim strankama i nema pravo da komentariše išta. Ali ima pravo da se i zvanično učlani u SNS.

  8. Profesore preterali ste. Mislio sam da ste častan čovek a sad sumnjam da ste na spisku Službe. Previše ste očiogledni.

  9. U pravu je gospodin Teodorović, ja mu verujem… Ipak, neće se ništa promeniti dok se ne pojavi u politici neko ko veruje u dobrotu, ljubav i poštenje, neko ko nije potkupljiv i koji bi radio i za druge… Sve dok se takav neko ne pojavi, Vučić će ove da jede sve redom i u krug ako treba (kao što i čini) Sada samo mogu da uče od njega, jer trenutno jesu svi isti

  10. Profesore, destruktivni se i dosadni! Formirajte svoju stranku, pa delite članovima packe. Gde god se pojavite, samo pravite štetu. Zauzeli ste busiju u „Danasu“ i sipate paljbu. Janković je stekao poverenje gradjana dok je bio ombudsman. On je prvi počeo da govori dok ste Vi ćutali. Bacali ste ćifte u PSG, a sada hoćete da posvadjate opoziciju.Ljudi oko Djilasa su se borili i postigli uspeh. Za univerzitetsku karijeru – svaka čast, ali niste nikakav politički autoritet.

  11. Profesore, Teodoroviću, koji su Vaši problemi? Otkud toliki kompleksi niže vrednosti? Otkod u Vama toliko ljigava bespomoćnost? Otkud potreba da toliko strastveno mrzite? Otkud potreba za osvetoljubivošću čak i kada nemate zrnce prava? Da li su Vas mnogo kinjili… ili Vas još uvek kinje bližnji?
    Pokušajte, molim Vas lepo, potražite u sebi korene… i preklinjem Vas, prestanite da se brukate. Ne mogu više da podnesem Vaše muke…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.