Tepić podnela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti u Jagodini (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Marinika Tepic ima veca m… od svih opozicionara zajedno. Mariniku za predsednicu. Bravo i hvala ti divna i hrabra zeno!

  2. Svako grubo kršenje ljudskih prava, kao što su nacionalistički , rasistički, šovinistički napadi na grupe i pojedince, počinje tako što policija prestaje da reaguje na očigledna kršenja ljudskih prava, kao što je to i u ovom slučaju.

  3. Naocigled 20 policajaca neko maltretira zenu… Stidi se Srbijo, gde svaki glavonja uzima pravdu u svoje ruke i maltretira zene

  4. Ako dođete u neki grad i na ulici pokušate da držite neki govor,demokratija je i to da neko glasnije od vas govori i nadglasa vas.Nema tu uznemiravanja i video sam da nije bilo nikakvih pretnji.Samo je čovek glasno postavljao svoja,legitimna pitanja.Ako se ta pitanja vama ne dopadaju-vaša stvar.

  5. Eto kako su Palmini „tigrovi“ jaki na zenama kao i onaj Kosovo „patriota“.

  6. Ukoliko se Marinika kandiduje za predsednicu Srbije, eto moje porodice i mene na biračkom mestu. Inače, jok.
    Mariniki preporuka: ne ljutite se na pretorijanski čopor. Kad čuju za kulturu imaju glavobolju nedelju dana. Sve kad bi i hteli da budu, makar malo, kultivisani, od tog posla ničeg bilo ne bi. Oni reaguju kao ono Pavlovljevo živinče – na uslovni refleks. Da im gazda da žderu, oni mašu repićima. Na gazdin aport reže, kevću, ujedaju…, kako gazda naredi.
    A tek burleska sa pendrek-izmećarima – sudaraju se međusobno u paničnoj bežaniji kad Marinika krenu pravac ka njima.
    Marinika, imaj razumevanje za tu golemu patnju jadnih bednika izazvanu strahom.

  7. Šta kažete, Čomićka, Brankice Janković? Anu nećemo da mesamo u ovo.

  8. Neko ima navijace Partizana i Belivuka, a Palma ima svoje „Palmine tigrove“ , policiju, tuzilastvo … u Jagodini. To svi Jagodinci znaju.

  9. Sada ce „borci za zenska prava“ da osude ovakvo ponasanje vlastodrzaca!?

Ostavite komentar


Politika

Irena Živković (SSP Bor): Vrhunac cinizma i neodgovornosti prema građanima postavljanje ekrana na kom možete videti da je vazduh u Boru odličan 10

Irena Živković (SSP Bor): Vrhunac cinizma i neodgovornosti prema građanima postavljanje ekrana na kom možete videti da je vazduh u Boru odličan

“Vrhunac cinizma i neodgovornosti prema građanima možemo videti ovih dana u Boru u kom je baš na vrhu Doma zdravlja, u kom sve veći broj ljudi dobija dijagnozu neke vrste maligniteta, postavljen ekran na kom možete videti da je vazduh u Boru odličan”, kaže Narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) iz Bora, Irena Živković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.